Уряд знову звільнив Миколу Гончара з Держзв’язку і призначив Сергія Краснокутського

25 Березня 2010
18182
25 Березня 2010
15:37

Уряд знову звільнив Миколу Гончара з Держзв’язку і призначив Сергія Краснокутського

18182
Уряд знову звільнив Миколу Гончара з Держзв’язку і призначив Сергія Краснокутського

Кабінет Міністрів України 24 березня звільнив з посади голови Державної адміністрації зв'язку Миколу Гончара, якого тиждень перед тим поновив на посаді. Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», на його місце призначений Сергій Краснокутський, який раніше обіймав посаду заступника міністра економіки. 24 березня він був представлений колективу Держзв'язку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 лютого уряд звільнив Миколу Гончара після службового розслідування, спричиненого публікаціями в ЗМІ про звільнення керівника ВАТ «Укртелеком» Георгія Дзекона. Сам пан Гончар заявив, що його звільнення пролобійоване першим віце-прем'єром Олександром Турчиновим. Виконання обов'язків голови Державної адміністрації зв'язку було тимчасово покладене на першого заступника голови цієї адміністрації Володимира Смоляра. Однак розпорядженням Кабміну від 17 березня Микола Гончар був поновлений на посаді голови Держзв'язку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18182
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду