Олександр Лук’яненко знову очолив українське бюро «Первого канала»

24 Березня 2010
22731
24 Березня 2010
18:52

Олександр Лук’яненко знову очолив українське бюро «Первого канала»

22731
Олександр Лук’яненко знову очолив українське бюро «Первого канала»

Завідувачем українського бюро дирекції інформаційних програм російського «Первого канала» призначений Олександр Лук'яненко. 1 квітня він приступить до виконання своїх обов'язків у Києві. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив сам пан Лук'яненко.

 

У Києві він замінить Бориса Кольцова, який поїхав до Нью-Йорка. Другим власним кореспондентом «Первого канала» в Україні залишається Віталій Кадченко. Окрім двох кореспондентів, за словами Олександра Лук'яненка, в українському бюро працюють два оператори, два техніки-водії та продюсер.

 

«1 квітня у нас зміниться продюсер», - додав пан Лук'яненко, проте відмовився назвати ім'я нової людини до її представлення колективу.

 

До листопада 2004 року Олександр Лук'яненко працював на телеканалі «Інтер», звідки звільнився з принципових міркувань після того, як його обманом змусили вести телемарафон, у якому брали участь здебільшого прихильники Віктора Януковича (програма одночасно транслювалася на «Інтері», а також «1+1» та Першому національному, які на той час страйкували). Згодом Лук'яненко працював на К1, де вів програму «Телеформат». З лютого по жовтень 2006 року Олександр Лук'яненко очолював українське бюро «Первого канала», після чого поїхав до Москви, де став коментатором дирекції інформаційних програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22731
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vitalus
5144 дн. тому
Милая девушка явно не моей мечты, Ваша паранойя не является оправданой: во-первых - орт давно уже не орт называется, во-вторых - Виталий не такое уж эксклюзивное имя... так что прежде чем выдавать свою "контруктивную" критику - поинтересуйте, кто оставляет комменты. А про волчьи билеты - это уж Лучше у г-на Лукьяненко спросить... так же как кто и каким себе местом пробивает дорогу, и что лижет у начальства... - всесь Киев в курсе, а Москва тем более. Искренне Ваш Виталий НЕКадченко)))
Девушка твоей мечты
5145 дн. тому
Кадченко, твоя команда оказалась такой продуктивной, что ее хватало не только на работу на орт но и налево. То, что тебя и твоего кума-Колесникова, тоже известного "оптимизатора бюджетов" лукьян без халтур оставил уже весь киев знает. интересно, а как тебя вообще на орт оставили? долго пятки начальству лизать пришлось? или пожалели потому что у тебя волчий билет на украинском тв теперь? а может, кто-то из тех, к кому ты приходил проситься на работу, вспомнил, как ТЫ увольнял прошлого продюсера и об этом тоже коллеги знают. Так что виталиус, сидел бы тихонько.
vitalus
5145 дн. тому
Чому ж пан Лук'яненко, який розповідає про якісь там обмани та інтриги проти нього з боку телеканала "Інтер", не розповідає, яким чином цей "чесний професіонал" знову посів крісло завідувача українського бюро дирекції інформаційних програм російського «Первого канала»? Чому ж він не розповідає, навіщо ВІН фактично знищив одну з найбільш продуктивних команд на телебаченні заради своєї користі? Перш ніж жалітися на свою "тяжку долю" - може краще згадає слово "честь" та "сумління"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду