«Мегаспорт» змінює ім’я на «Мега». Старт – 29 березня

22 Березня 2010
27604
22 Березня 2010
13:35

«Мегаспорт» змінює ім’я на «Мега». Старт – 29 березня

27604
«Мегаспорт» змінює ім’я на «Мега». Старт – 29 березня

29 березня стартує оновлений «Мегаспорт». Цю інформацію підтвердила керівник піар-служби «Інтера» Ірина Павлик.

 

За її словами, оновлений канал називатиметься «Мега». Це має бути канал «з чоловічим характером для активного відпочинку перед телевізором». На каналі виходитимуть  розважальні, змагальні та ігрові формати вітчизняного та зарубіжного виробництва.

 

«Ми зберегли дух змагання і азарту, який був присутній на "Мегаспорті", плюс зібрали на одному каналі всі потаємні бажання та мрії чоловіків. Однак як все "чоловіче" він буде вабити і жінок, яким цікаві чоловічі ігри та чоловічий світ», - зазначив керівник проекту з ребрендингу Олександр Кравцов.


Нагадаємо, 26 жовтня медіагрупа «Інтер» оголосила про  ребрендинг  каналу «Мегаспорт», метою якого було залучення молодої та жіночої аудиторії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27604
Читайте також
12.08.2010 10:40
Ирина Миронова, «Коммерсантъ»
11 725
30.10.2009 13:22
Валентина Самченко, «Україна молода»
29 697
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ИНТЕРесно
5140 дн. тому
Все помнят, что под логотипом "Мегаспорт" выходит телканал К1 и наоборот?:) Вот классная комбинация: 1. Выиграли конкурс на частоты под бесплатный украинский спортивный канал. 2. Отдали частоты для телеканала К1 (вопрос: куда смотрит СБУ? ;) ) 3. А уже частоты К1Все что осталось от сети - переформатировали в экстремальный канал, с дальнейшим переформатированием в молодежный. Угадайте дете, где окажется спортивный украинский канал? Правильно дети, в Ж...!
atos
5140 дн. тому
"ЛИМОНКА"-это девочка или граната? Мои успехи в спорте очень скромны и ,в прошлом. Смотрю с вращающегося кресла,а не на диване. Любимые виды спорта :-теннис и биатлон,остальное по настроению. недавно где то прочел ,что ВСЕ здоровые китайцы утром делают физ.зарядку при ЛЮБОЙ ПОГОДЕ. Решил взять на вооружение,хотя это не новинка. Лимонке советую последовать моему примеру и реже смотреть"МЕГАСПОРТ" или др. спорт. канапы,а если уж смотреть то ЛЕЖА НА КОВРИКЕ И КАЧАТЬ ПРЕСС. OK!
atos
5140 дн. тому
Свисток,нуты уж тупой. Я смотрю все что я хочу .И на Евроспорте и Спорт-1,2,3. и в интернете. НО Я ЖЕ ГОВОРИЛ НЕ О ТРАНСЛЯЦИИ ЧУЖОГО, А СВОЕ РОДНОЕ ...??? Потом ,не везде ведь есть КАБЕЛЬ,многие районы ничего не имеют. Читать надо уметь,а не СВИСТЕТЬ,свисточек ты этакий не путевый. ОК!!!
Olena__
5141 дн. тому
Активний відпочинок перед телевізором... це просто якесь ноу-хау: ще більше пива та чипсів?..
svistok
5141 дн. тому
Атос, откуда ты смотришь украинское ТВ? Если из чулана за Хутор-Михайловским, тогда твое невежество понятно. Просвещаю - Украина смотрит Евроспорт, Евроспорт-2, Евроспорт HD, Спорт-1,2,3.4, Спорт HD, ТРК "Футбол". 9 спортканалов для Украины кажись не мало. Так что прежде, чем вякать... А за Мегаспорт обидно, еще полгода-год назад хороший был канал, не только футбольный.
Лимонка
5141 дн. тому
atos - А с каких это пор просматривание телепередач на диване способствовало успехам в спорте?
Chupik
5141 дн. тому
А чего не "МЕ", было бы концепуальнее как-то хоть.
atos
5141 дн. тому
Что будет не знаю. То что было--??? Пустой перегон каких нибудь старых соревнований,никто его ,как правило ,не смотрел. Слава Богу ,что закрывают. НО ПОЗОР УКРАИНЕ НЕ ИМЕЮЩЕЙ НИ ОДНОГО ПО-НАСТОЯЩЕМУ СПОРТИВНОГО КАНАЛА. РОССИЯ СМОТРИТ "ЕВРОСПОРТ" И "ЕВРОСПОРТ-2", НТВ +СПОРТ,СПОРТ-1,2,3. А ПОТОМ УДИВЛЯЕМСЯ ЧТО МЫ ПРИЕЗЖАЕМ С ПУСТЫМИ ...ШЕЯМИ-- НИ ОДНОЙ МЕДАЛИ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду