Олександр Колодій став прес-секретарем Мінпаливенерго

18 Березня 2010
21235
18 Березня 2010
18:47

Олександр Колодій став прес-секретарем Мінпаливенерго

21235
Олександр Колодій став прес-секретарем Мінпаливенерго

Олександр Колодій призначений прес-секретарем Міністерства палива та енергетики України. Про це повідомило інтернет-видання «Ура-інформ».

 

Сам пан Колодій підтвердив цю інформацію «Детектор медіа», зазначивши, що наказ був підписаний 16 березня, про що була розіслалана розсилка журналістам. Прес-секретар керуватиме інформаційно-комунікаційним напрямком у роботі Мінпаливенерго та підлеглих міністерству структур.

 

Олександр Колодій - колишній ведучий телеканалу «Інтер», власкор каналу в США. Після «Інтера» працював на ТРК «Київ», де вів проект «Час мера». Останнім часом був генеральним продюсером Міжнародного слов'янського каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21235
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Oleg
5145 дн. тому
Не згідний! Знаю Сашу давно - років з 7. І сприйняття - якнайкраще. Всі ми не без своїх недоліків, але Саша - високопрофесійний журналіст, і в ПЕКу розбереться!
Слов нет
5146 дн. тому
Ужас!Он же ничего не понимает в этом!Позор министерства.Да.....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду