Андрій Данилевич готує політичне ток-шоу для ТРК «Україна»

18 Березня 2010
22589
18 Березня 2010
16:55

Андрій Данилевич готує політичне ток-шоу для ТРК «Україна»

22589
Андрій Данилевич готує політичне ток-шоу для ТРК «Україна»

Андрій Данилевич співпрацюватиме з ТРК «Україна». Як писала «Дуся», екс-ведучий «Інтера» був помічений в офісі цього каналу. Прес-служба ТРК «Україна» повідомила «Медіабізнесу», що Андрій Данилевич готує для них нове політичне ток-шоу.

 

«Телеканал Україна уклав з Андрієм Данилевичем угоду про співпрацю в рамках виробництва суспільно-політичних ток-шоу. Зокрема, новий проект, керівником і ведучим якого є Андрій, буде представлений навесні», - зазначено в повідомленні каналу.

 

Точну дату запуску й деталі програми на каналі поки не оголошують.

 

Сам Андрій Данилевич розповів «Медіабізнесу», що зараз формується команда майбутнього проекту. «Я не можу розголошувати подробиці проекту. Скажу лише, що ми постараємося зробити його динамічним і не схожим на інші політичні шоу», - сказав він.

 

Як повідомляла ТК, ведучий «Подробиць тижня» і «Свободи на "Інтері"» Андрій Данилевич у вересні 2009 року за згодою сторін залишив телеканал «Інтер», куди прийшов навесні 2007 року вести випуск новин о 17:20. До цього він працював ведучим на «1+1» і К1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22589
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вакирчук
5123 дн. тому
Г.Б. // 19.03.2010 12:48:27------- Чувствуется почерк Дмитрия Владимировича. Ай-я-яй, г-н Табачник. Так на слабую женщину разобиделся?
Г.Б.
5123 дн. тому
Есть две Аннушки. У русского писателя Булгакова Аннушка разлила масло, чтобы литературному бандюгану и критику по совместительству Берлиозу отрезали голову. Аннушка всемирного литературоведа Януковича не похожа на булгаковскую. Наша Аннушка разливает масло маслянное на Интере, чтобы ее шефу было удобно скользить и выскальзывать, а не то что, упаси боже, голову, вдруг, отрезали "донецкому бандюгану" своими вопросами не воспитанные журналюги в создаваемом полит-шоу. Киска Данилевич ни разу даже не попытался урезонить нашу Аннушку, когда та открывая свое отверстие (у людей называемое ртом) по-хамски затыкала рот любому участнику шоу, высказывающему противоположную точку зрения. Шустер неосмотрительно поставил на место Аннушку бандюковической выпечки, и она поклялась, больше не появляться в его полит.шоу. Савик глупейший, собирай манатки и катись к своей мамочке! Приблизительно так сейчас и распорядилась Дама, считающая свой интеллектуальный вклад в черепную коробку шефа чем-то значительным. Хорошо, что среди трезво мыслящих регионалов уже появились сомнения в этом. Остановка за шефом.
Калесников
5123 дн. тому
По-холуйски согбенный позвоночник - основополагающая черта востребованного на канале Ахметова мастера карликовых политических шоу. Что, Ренат уважаемый, подстраиваться под свое дитя Януковича приходится? А жаль. Выходит, даже великаны бизнеса становятся на колени. Вспомни Гоголя: "Я тебя породил..."
Н.
5123 дн. тому
Успехов тебе, Андрюша, на новом месте и плодотворного сотрудничества с новым коллективом!
ДимОК
5124 дн. тому
Пусть он трижды будет эрудированным. Но как ведущий он - полный профан. Ничтожный. Хотя на каком-нибудь "Черноморском ТРК" такие фаны, как Вы, atos, его бы восприняли на "ура") Желаю удачи, жлобушка))
atos
5124 дн. тому
ДимОК, без вопросов--ты НАЦИК или полный ДЕБИЛ. Этот парень один из самых эрудитов прекрасно ориетируется во всех вопросах. Никакие Шустрые Савики,Киселевы ему в подметки не годятся. Буду ждать этой передачм и верю в ее успех . АНДРЕЙ ТЕБЕ ПОЛНЫЙ РЕСПЕКТ!!! Буть тем кем ты был. Больше УВЕРЕННОСТИ и все будет ОК!
ДимОК
5124 дн. тому
Неприятный тип. Хуже экс-ведущего "Итогов". Надеюсь, новый проект он вести не будет
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду