Уряд змінив структуру своїх піар-управлінь. Далі заплановані скорочення

18 Березня 2010
13717
18 Березня 2010
11:57

Уряд змінив структуру своїх піар-управлінь. Далі заплановані скорочення

13717
Уряд змінив структуру своїх піар-управлінь. Далі заплановані скорочення

Кабінет Міністрів України ліквідував управління у зв'язках із засобами масової інформації свого секретаріату. Про це йдеться в урядовій постанові від 17 березня.

 

Натомість у структурі секретаріату Кабміну створено департамент інформації та масових комунікацій. Керівника новоствореного департаменту поки що не призначено.

 

Про плани такої реструктуризації «Детектор медіа» вже повідомляла Олена Бондаренко, яка курує інформаційний напрямок у роботі Кабміну.

 

Нині пані Бондаренко в коментарі ТК додала, що робота над оптимізацією структури департаменту триває. За її словами, неминучими є скорочення: «Штат був роздутий - 42 людини. Осіб на вісім, гадаю, він скоротиться. Зараз ми розглядаємо й аналізуємо всю сітку». Вона також зазначила, що деякі сектори виконують подібні функції: підготовки заходів за участю прем'єр-міністра та організаційної роботи, аналітики й інформаційного моніторингу тощо.

 

Водночас уряд ліквідував посаду прес-секретаря прем'єр-міністра-начальника управління у зв'язках із засобами масової інформації секретаріату, замінивши її посадою прес-секретаря прем'єр-міністра, який прирівняний до керівника протоколу прем'єр-міністра. Як уже повідомляла ТК, прес-секретарем прем'єр-міністра став Віталій Лук'яненко.

 

Також Олена Бондаренко сказала ТК, що звістка про звільнення головного редактора «Урядового кур'єра» Алли Ковтун для неї стала несподіванкою. «Це питання для мене проблемне і конфліктне. Я про це дізналася з інтернету, й мені дуже неприємно, що такі речі проходять за моєю спиною. Хоча Алла Ковтун навряд чи залишилася б на цьому місці. Тому що 600 портретів Юлії Тимошенко в газеті за півроку - це занадто, такого навіть Сталін у газеті "Правда" собі не дозволяв», - пояснила вона, додавши, що їй невідомо, кого призначать на місце пані Ковтун.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13717
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фигею...
5146 дн. тому
Это ж надо: одна прихлебательница 600 портретов Юлечки за полгода тиснула, а другая - которая у Яныка - ничем иным не занималась, как только эти портреты считать )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду