Бенкендорф запевнив, що НТКУ не інтегруватимуть у групу «Інтер»

17 Березня 2010
28197
17 Березня 2010
16:53

Бенкендорф запевнив, що НТКУ не інтегруватимуть у групу «Інтер»

28197
Бенкендорф запевнив, що НТКУ не інтегруватимуть у групу «Інтер»

Президент Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф запевнив, що НТКУ не інтегруватимуть до групи «Інтер». Про це він сказав в інтерв'ю кореспонденту ТК одразу після офіційного представлення нового керівництва НТКУ.

 

Він наголосив, що на медіаринку «Інтер» і Перший канал лишатимуться тільки конкурентами, а чутки про синергію цих медіаактивів назвав неправдою.

 

Також він сказав, що попри те, що йому важко було залишати «Інтер» після 14 років робити, а також виробничі студії «07 продакшн» та «Пірат продакшн», які він очолював, НТКУ є для нього новим викликом.

 

 

Володимир Семиноженко вітає Єгора Бенкендорфа. Позаду в кадрі - Валід Арфуш

 

За його словами, на сьогодні він не очолює жодної виробничої структури. Щодо того, з якими продакшнами він співпрацюватиме як президент НТКУ, пан Бенкендорф сказав ТК, що це питання поки не вирішено.

 

Нагадаємо, о 15.00 колективу НТКУ було представлено нового президента компанії Єгора Бенкендорфа, якого сьогодні було призначено на посаду рішенням Кабінету Міністрів України. У події взяли участь віце-прем'єр Володимир Семиноженко, в.о. голови Держкомтелерадіо Олександр Курдінович, екс-президент НТКУ Василь Ілащук, а також Валід Арфуш. Статус Валіда Арфуша як віце-президента НТКУ на події оголошено не було.

 

 

Василь Ілащук, Олександр Курдінович, Володимир Семиноженко, Єгор Бенкендорф і Валід Арфуш 

 

Пан Семиноженко наголосив, що вважає два роки президентсва Ілащука на НТКУ «вдалими та успішними», а від Бенкендорфа очікує «значного поліпшення показників Першого каналу». Василь Ілащук подякував колективові за співпрацю, наголосивши, що ці люди є «не просто працеголіками, а божевільними», в тому сенсі, що працюють по 24 години на добу за мінімальну зарплату, і заповів новому керівництву збільшити працівникам оклади. Попри те, що під час представлення Ілащук наголосив, що «ніхто без роботи не лишається», в інтерв'ю кореспонденту ТК  він сказав, що в його найближчих планах - відпочинок.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28197
Читайте також
19.03.2010 19:12
Петр Григоренко, «Комментарии»
34 967
19.03.2010 13:24
Валентина Самченко, «Україна молода»
35 864
18.03.2010 14:24
Александр Зворский, «Коммерсантъ-Украина»
34 814
17.03.2010 07:31
Отар Довженко
, Наталя Лигачова
116 017
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петровичь
5145 дн. тому
Хо-хо, Вы думаете он по своей воле ушел? Партия сказала надо - комсомол ответил есть! Тем более есть в Егоре здоровый азарт - все не смогли, а он вдруг сможет! И хорошо б чтоб смог! Вот только пока он эти авгиевы конюшни не расчистит, трудно ему будет( А девочкам я не завидую. По 8 часов в день сидеть за пасьянсом, это ж какую железную ж-пу иметь надо!
хо-хо
5145 дн. тому
Петровичь, на интере дела идут не так хорошо, как вам кажется. и бабло первого - не такая маленькая сумма. или вы судите по качеству эфира?) бенкендорф совсем не глуп, чтобы покидать мощный канал, которому отдал более десяти лет, ради поднятия рейтингов первого национального. это же очевидно
Вася Пупкин
5146 дн. тому
А Вам Петрович завидно? идите тогда на место этих девочек и гоняйте пасьянсы )))
Петровичь
5146 дн. тому
Ха - ха! Бабло Первого по сравнению с баблом Интера - ручеек в океане! И вааще на Первом не Егор Андреич нужен, а Анна Витальевна. Изменить нафиг статус, всех уволить из-за реорганизации, а потом по трудовім соглашениям набрать на работу стоящих профи. И не 1700, а 500 максимум на нормальные деньги. Тогда и показатели будут и народ пить водку в Пепси перестанет, и девочки во всяких левых отделах, пасьянсы в рабочее время гонять не будут . А то сейчас на 1 работающего, 5 бездельников. А з/п, заметьте, у всех одинаковая.
хи-хи
5146 дн. тому
ага, ждите улучшения показателей. теперь бабло первого плавно потечет в интер. браво, егоh, правильный ход
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду