Олена Бондаренко куруватиме інформаційний напрямок Кабміну

16 Березня 2010
33483
16 Березня 2010
14:00

Олена Бондаренко куруватиме інформаційний напрямок Кабміну

33483
Олена Бондаренко куруватиме інформаційний напрямок Кабміну

Народний депутат, член парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко куруватиме інформаційний напрямок у роботі Кабінету Міністрів України. Цю інформацію вона підтвердила ТК, зазначивши, що не здаватиме депутатський мандат, а в Кабміні, імовірно, буде оформлена як радник прем'єр-міністра.

 

За її словами, у структурі піар-управлінь Кабміну мають відбутися зміни. «Зараз ми, судячи з усього, об'єднаємо в один департамент два управління, що раніше працювали окремо: одне займалося спілкуванням з громадськістю, друге - тільки зі ЗМІ», - пояснила пані Бондаренко.

 

Керівника нового департаменту вже знайдено, однак його ім'я Олена Бондаренко не розголошує. «Сьогодні-завтра цю людину мають взяти на роботу, вона вже пройшла співбесіди з Азаровим, з Колесніковим. Після того, як її приймуть на роботу, ця людина формуватиме під себе новий департамент», - зазначила вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33483
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нонейм
5151 дн. тому
Бондаренко точно велика розумниця. Та як таких ініціативних і цілеспрямованих як вона, та ще щоб щось робилидля медіа індустрії більше нема. Ні Герман, ні Герасимюк, ні Геращенко, ні навіть молодий і активний Шевченко стільки активностей не проводила, хоча б глянути на зареєстровані законопроекти. Правда лишу за дужками задачі такої активності, але все рівно факти фактами.
до відома націкам
5152 дн. тому
у Бондаренко і дівоче прізвище - теж українське, дурепи. хоча б цікавилися. а взагалі-то до чого прізвища?
atos
5153 дн. тому
Виктория .Позавидовала Бондаренко,что та может на Х..сесть,а кто тебе запрещает-можно от гимна до гимна не слазить . Бондаренко большая умница.
Українець
5153 дн. тому
Ця кацапка з українським прізвищем свого чоловіка перетворить інформаційний напрямок на російськомовний напрямок. Сором що при владі знову російськомовні українофоби... Навіщо мені не українська Україна...
вікторія
5153 дн. тому
Эта регионалка верна себе: и на х... сесть и рыбку съесть - и при кабмине устроиться и депутатство не упустить. И все это под лозунгом любви к народу. Гнусно, господа...
Марко
5153 дн. тому
Значить, інформація "Дусі" знову підтвердилася... http://dusia.telekritika.ua/Podkidysh/13331
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду