До Кисельова прийде Яценюк, а до Шустера – Луценко, Кириленко, Єфремов та Семиноженко

12 Березня 2010
16139
12 Березня 2010
18:37

До Кисельова прийде Яценюк, а до Шустера – Луценко, Кириленко, Єфремов та Семиноженко

16139
До Кисельова прийде Яценюк, а до Шустера – Луценко, Кириленко, Єфремов та Семиноженко

12 березня участь у суспільно-політичному ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» візьме лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк, повідомляє сайт проекту.

 

Під час пілкування у студії присутні намагатимуться знайти відповіді на наступні питання: «Арсеній Яценюк: чим місце в опозиції привабливіше за владну посаду? Чого чекати українцям від нової урядової коаліції? Чи вдасться Кабміну втілити в життя передвиборні обіцянки президента Януковича?».

 

Темою сьогоднішнього «Шустер live» стане оновлений склад парламенту. Учасники ток-шоу дискутуватимуть щодо того, «Яку країну отримав Янукович». Гостями програми стануть лідер партії «Народна самооборона» Юрій Луценко, екс-міністр фінансів Віктор Пензеник, народний депутат (НУНС) В'ячеслав Кириленко, народний депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов, віце-прем`єр міністр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко.

 

Ефіри обох програм розпочнуться у п'ятницю, 12 березня, о 21.30.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16139
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду