Фестиваль Docudays UA потребує додаткових коштів

12 Березня 2010
26175
12 Березня 2010
18:00

Фестиваль Docudays UA потребує додаткових коштів

26175
Фестиваль Docudays UA потребує додаткових коштів

Організатори Docudays UA збирають кошти на проведення фестивалю. Його продюсер Андрій Матросов трагічно загинув.

 


«Ми вважаємо неможливим відмінити 7-й міжнародний фестиваль документального кіно про права людини «Docudays UA», який має відбутися в Києві з 26 березня по 2 квітня. Ми дуже хочемо показати в Україні ті дивовижні фільми, які прийшли на фестиваль цього року. Таких фільмів - і за рівнем духовності, і за рівнем художнього виконання - у нас іще не було», - зазначають організатори фестивалю у своєму листі за підписом президент Херсонського обласного Фонду милосердя та здоров'я Алли Тютюнник, виконавчого директора Української Гельсінської спілки з прав людини Володимира Яворського, а також представників оргкомітету 7-го фестивалю Docudays UA - директора Геннадія Кофмана, фінансового директора Наталі Бімбірайте, голови оргкомітету Світлани Смаль, PR-директора Дар'ї Аверченко, члена селекційної комісії Романа Бондарчука. З повним текстом звернення можна ознайомитися тут.


Початок фестивалю заплановано на 26 березня.

 

Благодійні пожертви на розвиток Міжнародного фестивалю документального кіно з прав людини «Docudays UA»Кошти можна переказати на адресу:


Херсонський обласний Фонд милосердя та здоров'я
Код ЕДРПОУ 01497439
Р/р 26007870938048
В Одеській обл. ФАКБ соц. роз. «Укрсоцбанк»
МФО 328016


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду