«Міняю жінку» на «1+1» стартує 8 березня

1 Березня 2010
31934
1 Березня 2010
15:26

«Міняю жінку» на «1+1» стартує 8 березня

31934
«Міняю жінку» на «1+1» стартує 8 березня

Проект «Міняю жінку» за британським форматом (Wife Swap) на «1+1» стартує  8 березня. Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Проект виходитиме по понеділках о 20.00.

 

За форматом,  «Міняю жінку» - це поєднання реаліті-шоу й документального кіно. Заради шоу дві українські родини з різними статками і поглядами на один тиждень мінятимуться мамами.

 

«Згідно умов гри - перші чотири дні "нова мама" живе за правилами, встановленими у тій родини, куди вона потрапила. Останні три дні вона намагається встановити свої порядки. Протягом тижня дві знімальні групи каналу "1+1" постійно слідкують за розвитком подій в обох сім'ях», - пояснили у прес-службі каналу.

 

Оригінальна версія проекту «Обмін дружинами»  з 2009 року виходить на телеканалі «Сіті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31934
Теги:
Читайте також
02.06.2010 10:18
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
24 927
05.04.2010 15:33
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
39 777
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tanjuha
5144 дн. тому
в выпуске передачи от 22 марта было четко продемонстрировано два типа семейных отношений: семья из Прикарпатья, которая живет в благости, что было видно начиная от поведения мужа и детей до общего благосостояния в доме, и семья из Киева, которая живет в невежествен, про мужа этой семьи добавить мало чего можно, он все показал и подтвердил сам, его дети, особенно младшая - это зеркало родителей, капризный характер и неуважение к старшим - это всего лишь начальные плоды ошибочного воспитания, в дальнейшем будет просто крах. Ну и в хозяйстве зритель все увидел и оценил сам. Очень рада за семью Мирославы, желаю всем брать пример. А вот такие семьи как у Татьяны обречены на распад, здесь есть место распутству, причем с обеих сторон, и рукоприкладству, и взаимному неуважению, и самое главное - отсутствие правильного воспитания детей. Пусть все, кто хоть немного нашел сходства у себя в семье с семьей из Киева, задумается и переоценит некоторые качества в себе, а может ивсю свою жизнь.
Віка
5145 дн. тому
Щодо передачі від 22 березня. Самі емоції. Мирослава -Ви найкраща! Не знаю як Ви все витримали, такі образи слухати, я не змогла би... Щиро бажаю щастя, здоровья і добробуду Вашій сім'ї! А той чоловік з Київа - він просто хамло, і не вартий Ваших сліз.
oktym
5146 дн. тому
Тетяно, згідна на 100% з кожним вашим словом. Надіюсь ти, виродку, хоча б поцікавишся думкою глядачів і почитаєш ці відгуки. Такого рівня культури світ не бачив. Ким ви себе там уявили?! Ані краплини поваги! Діти поняття не мають, що таке виховання. Щодо київської пані, навіть і не знаю, жаліти її, чи зневажати. Дійсно БИДЛО. Такого грубого відгуку я ще в житті не писала, але моєму обуренню немає меж.
Татьяна
5146 дн. тому
Сегодня 22 марта смотрели с мужем эту передачу.... нет, слов..... одни эмоции.... такое чувство в Киеве быдло живет!!!! Бескультурщина! Как можно оскорблять так женщину!!!! к твоей жене же хорошо относились! А ты ЧМО! а не мужик!!!!! я недавольно ...и мне и моему мужу искренне жаль женщину из Прикарпатья!!!! Такое чувство ...что Киев - сброд уродов! Где культура????- Наверное Прикарпатье!!!
Виворотенка
5167 дн. тому
Чудова новина. Подивимось і в українській локалізації
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду