Мін’юст зареєстрував журнал «Абетка смаку», «Рибацьку газету» та інші видання

25 Лютого 2010
19692
25 Лютого 2010
16:34

Мін’юст зареєстрував журнал «Абетка смаку», «Рибацьку газету» та інші видання

19692
Мін’юст зареєстрував журнал «Абетка смаку», «Рибацьку газету» та інші видання

Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані видання, серед яких п'ять газет, п'ять журналів і шість збірників.

 

18 лютого наказом № 341/5 зареєстровані газети «Время.УА», «Рибацька газета» («Рыбацкая газета»), журнал «Моє авто» («Моё авто»), і збірник наукових праць «Правова держава. Щорічник наукових праць».

 

Перереєстровані журнали «Українське право» і «Влада грошей» («Власть денег») та газети «Деловая столица» і «Діва» («Дива», Diva).

 

19 лютого наказом № 342/5 зареєстровані журналу «Актуальні проблеми професійно-прикладної фізичної підготовки» і «Абетка смаку» («Азбука вкуса»), газета «1000 кулинарных советов» і збірники «Історичні та культурологічні студії», «Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість», «Княжа доба: історія і культура», «Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність», «Матеріали та дослідження з археології Прикарпаття і Волині».

 

19 лютого наказом № 343/5 зареєстровані журнали «Є. УА» («Е. УА», «E. UA») і Журнал The Essence (з англ. - «Сутність») та газети «Конкретно про ринок алкоголю та тютюну» («Конкретно о рынке алкоголя и табака») і «Місто полум'яних зорь» («Город пламенных зорь»).

 

Перереєстровані журнали «Часопис Київського університету права», Moxie (з англ. - «Моксі»), Moxie Mini (з англ - «Моксі Міні»), Gormiti (з англ. - «Горміти»), Huntik (з англ. - «Хантік») і «Український кардіологічний журнал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду