«Інтер» покаже власний фільм про Depeche Mode 21 лютого

18 Лютого 2010
19767
18 Лютого 2010
08:33

«Інтер» покаже власний фільм про Depeche Mode 21 лютого

19767
«Інтер» покаже власний фільм про Depeche Mode 21 лютого

Телеканал «Інтер» зняв документальний фільм «Depeche Mode в Києві», повідомляє прес-служба телеканалу. Прем`єра відбудеться у неділю опівночі 21 лютого. Наступного дня о 19:00 фільм демонструватиме телеканал «MTV Україна».

 

«День перебування «Depeche Mode» в Києві ми зафільмували  від початку і до самого фіналу, - розповідає продюсер стрічки Дмитро Данилов,  фанат «DM». - Група перебуває в турі з травня 2009 року, хлопці дуже втомилися, тому спілкування з пресою обмежили. Для нас вони зробили виняток,  проте деякі речі доводилося чинити не завдяки, а всупереч. Тисячі людей чекали на цю подію, і ми хотіли надати їм можливість побачити  якомога більше».

 

Доповнюють документальну розповідь коментарі  українських груп - «Скрябін», «Друга ріка», «Dazzle Dreams», «Технология»  - щодо впливу DM на їхні творчі пошуки.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19767
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДМ
5152 дн. тому
Чекаємо!!!Молодець "Інтер"!!!
Саша
5152 дн. тому
Дякую)
luch
5152 дн. тому
"Танго з Дакаром" можна подивитися онлайн - http://dakar.inter.ua/video/114
Саша
5152 дн. тому
І пустіть будь-ласка у повторі фільм про Дакар в нормальний час!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду