В автокатастрофі загинув журналіст і правозахисник Андрій Матросов

17 Лютого 2010
11271
17 Лютого 2010
13:43

В автокатастрофі загинув журналіст і правозахисник Андрій Матросов

11271
В автокатастрофі загинув журналіст і правозахисник Андрій Матросов

В автокатастрофі на шосе між містами Скадовськ та Гола Пристань загинув Андрій Матросов, повідомляє Українська Гельсінська спілка з прав людини.

 

За повідомленням ДАІ, аварія сталася вчора близько 17-00. Андрій їхав на позашляховику «Форд», що належить Херсонському Фонду милосердя та здоров`я і не впорався з керуванням. Автомобіль винесло на узбіччя, де він кілька разів перекинувся. Журналіст помер на місці події.

 

41-річний Андрій Матросов, журналіст і фотограф, працював у херсонській газеті «Вгору».

 

Також Андрій був продюсером фестивалю документального кіно з прав людини «Docudays.ua».

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття близьким та колегам Андрія.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11271
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
за Справедливость!
5153 дн. тому
Соболезную.... Один только вопрос, может чуть и не в тему, но в тему наших реалий. ЦИТАТА: "Андрій їхав на позашляховику «Форд», що належить Херсонському Фонду милосердя та здоров`я". Скажите пожалуйста: какое отношение к этому фонду имел трагически ушедший Андрей и чем так "милосердно" еще прославился упомянутый фонд, кроме покупки ну не самой дешевой машины -позашляховика? Может благие и благотворительные дела можно вершить, выезжая и на обычной "Дэу Ланос", а сэкономленные с этого средства направить на прямое предназначение фонда - "милосердие"?
O.K.
5154 дн. тому
R.I.P.
Махх
5154 дн. тому
Пусть земля ему будет пухом. Скорбим. Соболезнуем. Журналисты Новой Каховки
kasheida
5154 дн. тому
Співчуваємо рідним, друзям, колегам! Будьте мужніми! Світла пам"ять пану Андрію... Будь ласка, якщо потрібна будь-яка домопога, дайте знати. Колектив "Українського тижня"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду