«1+1» покаже скандальний російський серіал «Школа»

16 Лютого 2010
21650
16 Лютого 2010
17:26

«1+1» покаже скандальний російський серіал «Школа»

21650
«1+1» покаже скандальний російський серіал «Школа»

Телеканал «1+1» купив російський серіал «Школа». Про це генеральний директор Олександр Ткаченко сказав газеті «Сегодня».

 

Поки що невідомо коли проект вийде в ефір.

 

«Щодо плюсів "Школи", то в цьому серіалі  порушується актуальна тема. Сцени мордобою, знущання учнів з учителів - там немає нічого такого, чого б не було в реальному житті і що не можна показувати, - зазначив пан Ткаченко, -  Ми не боїмось заборон з боку Нацради чи Національної експертної комісії - так, там є провокаційні сцени, але це все правда життя».

 

У коментарях ТК піар-директор  Анастасія Жук зазначила, що поки що не прийняте рішення щодо того на якому каналі групи «1+1» («1+1» чи ТЕТі) вийде цей серіал.

 

Нагадаємо, серіал «Школа» Валерії Гай Германікі у січні 2010 року вийшов в ефірі «Первого канала» (Росія). За час своєї трансляції серіал  критикували депутати державної  Думи та РПЦ. 15 лютого серіал  тимчасово зняли з ефіру через показ зимової Олімпіади.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21650
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Утештесь, Настя
5179 дн. тому
Настя, не плач. Вот, Ткаченко не плачет. Ему даже не стыдно.
Настя Жук
5180 дн. тому
Стыдно, очень стыдно, получаю и плачу
Школьник
5180 дн. тому
Нормальный сериал. Как раз для ТЕТ, ему ДОМ-2 в горле не стоит и это подойдет.
Абдуллаев
5180 дн. тому
Еще нигде ничего не показывают, никого не напугали и не обидели, а столько страстей. Особого повода и не надо, чтобы на "1+1" какашку отложить.
...
5181 дн. тому
Настя Жук, тебе не стыдно получать зарплату? Элементарного сделать не можешь.
Мадам
5181 дн. тому
Полнейшая дезинформация. "Школу" для ТЕТа купили.
Русель
5181 дн. тому
Внимательное чтение тут не поможет. На ТК много чего уже достоверного писали и хоть бы что сбылось. На "ТЕТ" пойдет эта "Школа"
Плюсоведу
5181 дн. тому
Фафа прямо сказал, что на 1+1. Читать не умеешь? И потом, что им показывать? Нечего.
Плюсовед
5181 дн. тому
Да, не будут они его показывать. По 1+1 еще ходит ТЕТ и КИНО, они его вообще не себе купили...
1+1
5181 дн. тому
Боримся за рейтинги. Всех трахнем, как обещал наш вождь ткаченко.
OMG!!!!
5181 дн. тому
Куди котяться плюси!!!!! Просто немає слів
Отож
5181 дн. тому
Это часть плана прорыва! Фафа, ты бы меньше по ночным клубам прыгал, а больше работой занимался и головкой думал. Школу он купил, и сидит радуется.
ДимОК
5181 дн. тому
Действительно, какой ещё украинский телеканал мог бы показать такой грязный сериал, которому возмущается вся Россия? Только 1+1. И в слот после новостей поставьте со слоганом: "После грязных новостей - грязный сериал для детей". Да.. Прошли те времена, когда телевидение просвещало.
Cheboza-87
5181 дн. тому
нормальный сериал,всё как было у меня в школе.Про жизнь подростков
Саша
5181 дн. тому
Взагалі то це ніша телеканалу ТЕТ. Оскільки школа чимось схожий на "Дом-2". Але 1+1 рішили дешево заповнити свій ефір прореламувавши цей серіал як майже заборону російської влади показувати цю роботу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду