Сайт Тимошенко зламали словами «Все пропало!»

7 Лютого 2010
13743
7 Лютого 2010
23:37

Сайт Тимошенко зламали словами «Все пропало!»

13743
Сайт Тимошенко зламали словами «Все пропало!»

Станом на 22:50 сайт Юлії Тимошенко не працює, його, ймовірно, зламано, повідомляє інтернет-видання «Українська правда».

 

Замість стартової сторінки, на сайті висить повідомлення під заголовком «Все пропало! Ты проиграла!»

 

Невідомі пишуть, що, згідно з даними 6 екзит-полів, можна «сміливо стверджувати, що в Україні обрано нового президента Віктора Януковича».

 

 

 

«Можна сказати, що Україні Юлія Володимирівна Тимошенко не потрібна, люди зробили свій вибір! Ми шкодуємо з приводу масових фальсифікацій з боку прихильників БЮТ... Змиріться з поразкою», - сказано у повідомленні, розміщеному на сайті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13743
Читайте також
05.03.2010 20:19
Николай Конопелько, для «Детектор медіа»
17 743
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Павел
5187 дн. тому
Поздравляю лишь ТЕБЯ, родной "Шахтёр" ,с победой! Не голубых,что травили животных в Ялте,шизофренично мстя БЮТу... Проснулись,дураки,поздравили себя,после обеда? На предприятиях,что владеет ПР и"имеет"рабочих найдется место уюту? Татарская «шестерка» Донбасс давно свела с ума… И зажиревшие воряги ели…стерлядь, поздравляя сами себя… "Перетирая",гадали по глазам быдла(как в Алуште,Народ,на площади,Янэк назвал тебя) Кто будет поводырем для толстой собаки,поводком для кобеля...
Злой
5188 дн. тому
Алло! ЕВРОНОВОСТИ! Ты обрати внимание. Полстраны (с твоих слов) дебилы. Полстраны (говорят политологи) западной Украины, имеют деревенское мышление, по образу жизни!. Им по барабану как там работают заводы и шахты. МОЯ ХАТА С КРАЮ - основной девиз! Это не в обиду сказано - это положение дел такое. На выходе - европейская страна! Ну-ну! Удачи.
точка
5189 дн. тому
User, вы почему не под ЦИК? Там ваши собутыльники празднуют что-то
User
5189 дн. тому
EURONEWS, дыбил тут только ты.
EURONEWS
5189 дн. тому
ДУЖЕ ПРИКРО, ЩО В УКРАЇНІ ВИЯВИЛОСЯ БЛИЗЬКО ПОЛОВИНИ ДЕБІЛІВ, ЯКІ ХОЧУТЬ ЖИТИ В ЗОНІ. НІЧОГО У ВАС НЕ ВИЙДЕ. МИ ПЕРЕМОЖЕМО, А ВИ...ВАМ ТУТ НЕ МІСЦЕ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду