ЦВК: теледебати відбудуться 1 лютого, а НТКУ та НРКУ нададуть час для агітації

23 Січня 2010
18165
23 Січня 2010
11:52

ЦВК: теледебати відбудуться 1 лютого, а НТКУ та НРКУ нададуть час для агітації

18165
ЦВК: теледебати відбудуться 1 лютого, а НТКУ та НРКУ нададуть час для агітації

Телевізійні дебати між кандидатами на посаду президента України у другому турі відбудуться на НТКУ 1 лютого. Таке рішення 22 січня ухвалила Центральна виборча комісія.

 

Окрім цього ЦВК внесла зміни до пункту 5.2 «Порядку надання ефірного часу та друкованих площ для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України». Відповідно до цих змін, для проведення передвиборної агітації кандидату на посаду Президента України, включеному до виборчого бюлетеня для повторного голосування, надається ефірний час на Першому національному тривалістю 90 хвилин та на Національній радіокомпанії України тривалістю 60 хвилин.

 

Нагадаємо, кандидат у президенти Віктор Янукович неодноразово відмовлявся від участі у теледебатах з Юлією Тимошенко. Востаннє він наголосив на цьому 22 січня під час виступу перед партійним активом Харківської області. Янукович зазначив, що вже дебатував з чинним прем'єр-міністром протягом останніх п'яти років, а відповідь на ці дебати вже дав український народ в першому турі виборів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18165
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
телезритель без склероза ))))
5197 дн. тому
atos ,пить поменьше надо! "Хам" в теледебатах 2004 года мурыжил как всегда.
atos
5198 дн. тому
Помню теледебаты Януковича и Ющенко в 2004 году. Все признали ,что победил Янукович! Но там был деловой разговор-обсуждали программы,первейшие задачи,внешняя политика. Все выглядело достойно. Сейчас вступить в базарную перепалку с этой проходимкой--себя надо не уважать. Мы мысли обоих знаем без дебатов.Знаем кто есть кто.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду