«Нашу Рашу» на ТНТ закривають

20 Січня 2010
17404
20 Січня 2010
14:45

«Нашу Рашу» на ТНТ закривають

17404
«Нашу Рашу» на ТНТ закривають

Шоумен Гарік Мартиросян оголосив про закриття проекту «Наша Russia» на телеканалі ТНТ, повідомляє УНІАН з посиланням на  РІА «Новости».

 

За його словами, фільм «Наша Russia. Яйця долі», креативним продюсером якого він є, стане фіналом пригод героїв скетчкому. Картина вийде в російський прокат у четвер, 21 січня.

 

Чутки про закриття шоу вперше з'явилися в січні 2009 року. Тоді повідомлялося, що двоє основних акторів шоу, Сергій Светлаков і Михайло Галустян, вирішили припинити участь в проекті через творчу кризу, і п'ятий сезон шоу не буде знято. Прес-служба телеканалу ТНТ тоді спростовувала цю інформацію.

 

Продукт Comedy Club Production - шоу «Наша Russia» виходить на телеканалі ТНТ з 2006 року. За цей час знято 74 епізоди.

 

В Україні «Нашу Russia» транслював Новий канал із квітня по серпень 2007-го, після цього права на шоу придбав «1+1», з весни 2009 року «Наша Russia» виходить на ICTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17404
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
5181 дн. тому
Ну, наши каналы еще долго будут мусолить это мыло
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду