Президент підпише указ по цифрі після ще одного засідання робочої групи

19 Січня 2010
13293
19 Січня 2010
17:04

Президент підпише указ по цифрі після ще одного засідання робочої групи

13293
Президент підпише указ по цифрі після ще одного засідання робочої групи

Президент Віктор Ющенко підпише указ про створення системи суспільного телебачення і радіомовлення та впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні відразу після засідання робочої групи, яке планується провести з 20 до 22 січня. Про це ТК повідомила керівник головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента Лариса Мудрак.

 

«Робоча група повинна зняти всі останні питання і запропонувати остаточний варіант документу», - сказала пані Мудрак.

 

Нагадаємо, що засідання Ради національної безпеки і оборони щодо впровадження суспільного мовлення та переходу на цифру відбулося 11 вересня 2009.

 

Як повідомляла ТК, рішення РНБОУ щодо впровадження «цифри» доопрацьовувала робоча група, до якої ввійшли представники РНБОУ, Мінтрансзв'язку, частотних органів, Концерну РРТ, громадських організацій, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Планувалося, що робоча група повинна була напрацювати матеріали протягом місяця, після чого й мав з'явитися указ президента.

 

Нагадаємо, ТК публікувала отриманий з  власних джерел проект рішення РНБО «Про концепцію створення системи суспільного телебачення і радіомовлення  та хід впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні», який був підтриманий всіма учасниками робочої групи; а також коментар заступника голови РНБОУ Степана Гавриша щодо достеменності опублікованого ТК документу і затримки з офіційною публікацією президентського указу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13293
Читайте також
26.02.2010 09:00
Іван Омелянюк, для «Детектор медіа»
32 002
27.10.2009 11:33
Вячеслав Старейченко и Татьяна Шимко, «Известия в Украине»
29 135
07.10.2009 09:57
Иван Омелянюк, для «Детектор медіа»
39 166
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5182 дн. тому
Та хай вже обхідний лист йде підписувати...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду