«Детектор медіа» вітає читачів з Новим роком та Різдвом!

31 Грудня 2009
14486
31 Грудня 2009
09:25

«Детектор медіа» вітає читачів з Новим роком та Різдвом!

14486
Новорічний подарунок від ТК: зручний телегайд до святкового столу та нові тексти протягом різдвяного тижня
«Детектор медіа» вітає читачів з Новим роком та Різдвом!

Редакція «Детектор медіа» щиро вітає всіх своїх читачів із Новим 2010 роком!

 

 

Ми вдячні вам за вашу увагу та оцінку нашої роботи, за допомогу, доброзичливість і конструктивну критику. Сподіваємося, що наступного року вас буде ще більше! :)

 

 

А для найбільш відданих наших читачів у нас є радісна новина - «Детектор медіа» оновлюватиметься щодня, тому не забувайте завітати до нас і дізнатись останні новини зі світу медіа (якщо вони будуть), а також ознайомитись із підсумками 2009 року, враженнями наших авторів від новорічного ефіру тощо.

 

 

Для вас, наші любі читачі, ми приготували новорічний подарунок: зручну програмку з новорічними проектами центральних телеканалів. Сподіваємося, вона допоможе вам у новорічну ніч не пропустити найцікавіше - зустріч Нового року :)

 

«Інтер»

 

Телеканал «Інтер»  у новорічну ніч покаже мюзикл «Як козаки...» (спільне виробництво каналу зі студією «Квартал 95»). Проект вийде 31 грудня о 23.20 і продовжиться після новорічного привітання Президента. За сюжетом три запорізькі козаки відправляються за «горілкою з бульбашками»  (тобто шампанським).  Автори сценарію Валерій Жидков, Олександр Пікалов, Олена Зеленська («Студія Квартал 95»), режисер - Ігор Іванов, музичний продюсер - Дмитро Клімашенко. У головних ролях зірковий набір учасників «Вечірнього кварталу», телеведучих та співаків: Володимир Зеленський, Євген Кошевий, Юрій Корявченков, Анастасія Приходько, Олексій Маклаков, Нонна Гришаєва, Антон Макарський, Олександр Олешко, Ольга Волкова, Володимир Горянський, Філіп Кіркоров, Сергій Зверев, Дмитро Шепелєв, Маша Єфросиніна та інші.

 

Окрім цього, о 17.40 канал планує показати телепрем'єру фільму «Іронія долі. Продовження» одразу після  «Іронії долі, або З легким паром» (початок о 13.50).

 

По завершенню фільму о 20.30  вийде  новорічний випуск «Вечірнього кварталу», о 1.05 «Інтер» транслюватиме ще один святковий спецвипуск шоу «Місце зустрічі», а вже після нього о 3.10  вийде новорічна «Велика політика. The Best».

 

К1

 

К1 у кращих інтерівських традиціях о 19.00 покаже «Вечірній квартал. Історія успіху», який, до речі, перетинатиметься в часі з новорічним випуском цього проекту на «Інтері».

 

Після нього о 20.50 вийде художній фільм «Новорічний кілер», а о 22.30 новорічне шоу -  «Слава Богу, Новий Рік!», новорічний спецвипуск проекту «Слава Богу, ти прийшов», який канал транслював упродовж цього сезону. У проекті відомим акторам, телеведучим, музикантам, спортсменам доводиться імпровізувати у виставі-маскараді. У ролях: Федір Бондарчук - невдалий фермер,  Іван Ургант - гуляка, який пішов за ялинкою 24 грудня і повернувся лише в січні, Ольга Шелест - фея, Антон Макарський - закоханий кавалер,  Гоша Куценко - квартирний злодій,  Евеліна Бльоданс - чарівна стриптизерка,  Тігран Кеосаян - організатор новорічного свята для малечі та інші.

 

Після опівночі на каналі вийдуть новорічні серії «Солдатів» - «Здрастуй, рота, Новий рік!» та «Новий рік, твою дивізію!».

 

                                                                            НТН

 

НТН свою новорічну сітку також склав з повторів «Інтера»: о 23.30 вийде концерт Максима Галкіна «Ми знову разом» (2008), виробництва телеканалу «Росія», а о 23.30 музичне шоу - «Однокласники» (2008). Нагадаємо, обидва ці проекти «Інтер» транслював на минулі новорічні свята.

 

«1+1»

 

Цього року канал «1+1» чи не вперше за останні роки не запропонував новорічних проектів власного виробництва і 31 грудня покаже переважно мікс із повторів. Зокрема, о 17.55 вийде минулорічний мюзикл «Червона шапочка та всі, всі, всі», після новин о 20.00 мультфільм «Аладін», а по його завершенню - комедія Леоніда Гайдая «Операція "Ы" та інші пригоди Шурика».

 

«Новорічна дискотека» вийде о  00.00. Цей проект, за словами програмного директора «1+1» Вікторії Шульженко, є прем'єрним продуктом російського виробництва. Однак у вже оприлюднених сітках лише канал «Росія » анонсує о 3-й ночі програму з подібною назвою - «Велика новорічна дискотека». Також на «1+1» о 3-й ночі вийде «Дискотека 80-х».

 

За інформацією Media Resources Management «1+1» також збирався придбати російський мюзикл «Золотий ключик».

 

ТЕТ 

 

ТЕТ покаже повтори проектів «1+1». О 22.00 це буде мюзикл «Алі-Баба та 40 розбійників» (2004), а після опівночі -  концерт Наталії Могилевської «Цей танець».

 

Нагадаємо, «Алі-Баба та 40 розбійників» «Плюси» вперше показали наприкінці 2004 року. Концерт Наталії Могилевської «Цей танець»  виходив на «1+1»на початку 2008 року.

 

                                                                            СТБ

 

Телеканал СТБ 31 грудня  розпочинає реалізовувати традиційне програмування  новорічних свят за останні два роки, а саме - транслювати повторні випуски своїх найуспішніших шоу.  

 

З 11-ї ранку 31 грудня  і до 6-ї ранку 1 січня (з перервою на  новорічне привітання Президента  о 23.55) - виходитимуть випуски «Україна має талант!».

 

Повтори «Танцюють всі - 2» розпочнуться 4 січня і триватимуть до 7 січня.

 

Також у святкові дні канал планує показ спецвипуску дейтинг-шоу «Давай одружимось».

 

ICTV

 

ICTV у новорічну ніч підготував прем'єру власного проекту «Велика різниця по-українськи», яка стартує о 21.50. В проекті вийдуть найяскравіші пародії на український шоу-бізнес, політику й телебачення. «На кожному каналі є, як мінімум, п'ять програм, на які можна робити пародії. Вони яскраві, з цікавими ведучими, - зазначає генеральний продюсер шоу Олександр Цекало. - У новій трупі понад 20 осіб. При тому, що у російській - 12. В Україні ми знайшли чимало талановитих людей, і нам не хотілося їх втрачати».

 

Також на каналі вийде святковий випуск «Наша Russia. Дайджест» (19.00).

 

Новий канал

 

Новий канал  знову зустрічатиме новий рік з чотирма сезонами  фільму «Один вдома» (11.10, 14.10, 16.00, 18.25). «Попри те, що багаторічна угода з 20th Century Fox перешла до "1+1", права на трансляцію окремих фільмів у Нового зберігаються до середини 2010 року. "Один вдома" - це один з фільмів, на який у Нового ще є права», - зазначила програмний директор каналу Ольга Задорожна.

 

З 21.00 вийде гала-концерт «Фабрики зірок». Після привітання президента оголосять переможця проекту, після цього о 01.15 на каналі вийде спецвипуск «Файної Украйни».

 

«Україна»

 

ТРК «Україна» святковий ефір розпочала прем'єрними російськими проектами. О 18.00 вийде спецвипуск  одного з найуспішніших серіалів каналу «Глухар. Приходь, Новий рік!», після нього шоу «Карнавальна ніч з Максимом Каверіним». У шоу участь візьмуть зіркові родини: Михайло Боярський із дочкою Лізою, Крістіна Орбакайте із сином Дені, Едіта П'єха з дочкою Ілоною Броневицькою та онуком Стасом, Софія Ротару із сестрою Аурікою та багато інших. О 22.50 вийде «Блакитний вогник на Шаболовці -2010», участь у якому візьмуть Філіп Кіркоров, Крістіна Орбакайте, Лайма Вайкуле, Юрій Антонов, Сосо Павліашвілі, Леонід Агутін, Анжеліка Варум, Ігор Ніколаєв, Валерія, Микола Валуєв, Наташа Корольова та інші.

 

Нагадаємо, прем'єрні випуски «блакитних вогників» «Україна» транслювала вже двічі у 2008 та 2009 році, і вони приносили каналу високі показники, особливо за аудиторією «18+» у містах з населенням «50 тис.+».

 

Перший канал

 

Перший національний покаже «Новорічний вогник» власного виробництва. У концерті візьмуть участь Наталія Могилевська, Ірина Білик, Асія Ахат, Олександр Пономарьов, Галліна, Олена Вінницька, Наталія Валевська, Євгенія Власова, гурти -  «Арктика», «Скай», «Real O», «Авіатор», ТІК, «Танок на майдані Конго», «Ва-банк», дуети -  «Алібі», «Не ангели», «NikitA», Дантес-Олійник та інші. Перша частина проекту стартує 31 грудня о 21.25, а друга о 1.20.

 

«Сіті»

 

Телеканал «Сіті» до Новорічної ночі підготував прем'єру мультиплікаційного серіалу власного виробництва -  «Усіх на дебати». Проект створений за технологією 3D-анімація і виходитиме у форматі мультиплікаційного шоу.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, проект поєднуватиме в собі «традиції українського бурлеску, нових комп'ютерних технологій та реалій вітчизняного політичного життя». За сюжетом  мультсеріалу в шинку «Наші печінки» збирається десятка провідних «політиків» України: Богосливська та Вітрянка, Мнущенко та Паценюк, Тягнивбок та Комуненко, і разом з ведучим Мойсеєм Котигорошком дискутують на різні теми. Проект стартує о 21.40.

 

 

 

Веселих свят!

 

Ваша «Детектор медіа»

 

Ілюстрація - www.mobbit.info

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14486
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читаДтч
5227 дн. тому
Дякую! И вас вітаю!
о_О
5228 дн. тому
і нашо я купляв тєлєк?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду