«Інтер» визначив слоти для мильної опери «Сусіди» та медичного шоу «Знахарі»

30 Грудня 2009
22798
30 Грудня 2009
13:11

«Інтер» визначив слоти для мильної опери «Сусіди» та медичного шоу «Знахарі»

22798
«Інтер» визначив слоти для мильної опери «Сусіди» та медичного шоу «Знахарі»

Телеканал «Інтер» визначив слоти для виходу «мильної опери «Сусіди» та медичного шоу «Знахарі». Про це повідомляє прес-служба

 

Серіал «Сусіди» стартує 11 січня і виходитиме по буднях о 17.30.

 

Нагадаємо, виробництво фільму здійснюватиме  «Інтер Медіа Продакшн» спільно з компанією Prima-film. Зйомки проекту розпочались наприкінці листопада.

 

Герої серіалу - 5 сімей, що живуть у київській «сталінці». Дія фільму максимально наближена до дати ефіру -  у серіалі обговорюватимуться актуальні події життя країни.

 

Автор сценарію Георгій Ховрах, Олена Зерняк, Оксана Безрутченко, Наталія Уварова. Режисер Олег Филиппенко, оператор Павло Небера.

 

У головних ролях:  Поліна Войневіч, Сергій Дерев`янко, Олександр Ігнатуша, Лідія Вовкун, Євген Капорін, Ігорь Антонов та інші. Хронометраж однієї серії 26 хвилин.

 

Медичне шоу «Знахарі», виробництва  Istil Studios, стартує 12 січня і транслюватиметься з вівторка по п'ятницю о 14.30.

 

Як сказали ТК у прес-службі «Інтера», «Знахарі» - це більш ніж вузькоспеціалізоване медичне шоу, місія цієї програми - допомогти людям бути здоровими.

 

Ведучими шоу стали чемпіон світу з метання молота Олександр Крикун, фітотерапевт Наталія Земна та професор Ольга Богомолець. Ведучі та гості в програмі розглядатимуть питання, як позбутися безсоння, варикозного розширення вен та випадіння волосся; чим корисне голодування; в яку секцію краще віддати дитину, якщо ви помітили у неї затримку росту тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22798
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тв
5169 дн. тому
Мне после такого проекта *Знахарі* вобще хочется выбросить пульт от телевизора...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду