Полтавська прокуратура з`ясовує, хто «відключив» трансляцію Ющенка

28 Грудня 2009
15616
28 Грудня 2009
17:18

Полтавська прокуратура з`ясовує, хто «відключив» трансляцію Ющенка

15616
Полтавська прокуратура з`ясовує, хто «відключив» трансляцію Ющенка

У прокуратурі Полтавської області почали перевірку обставин, через які 26 грудня несподівано припинилася трансляція на телеканалі УТ-1 виступу Президента Віктора Ющенка в полтавському палаці культури «Листопад», повідомили «Обкому» в прес-службі прокуратури Полтавської області.

 

До того ж на прес-конференції губернатор Полтави Валерій Асадчев наполягав на тому, що відключення трансляції є «свідомою».

 

«Я думаю, що це було свідоме відключення, а не якась аварійна ситуація. Це не додає слави ініціаторам, які це зробили, оскільки, з одного боку, вони показують, що бояться свободи слова, а з іншого боку, вони показують всьому суспільству, яка буде свобода слова при них. Вони все відключать, щоб ніхто нічого не чув про те, що вони роблять і чим займаються. І почнуться знову "темники", "таємні угоди"», - сказав він.  

 

Нагадаємо, Президент Віктор Ющенко доручив прокуророві Полтавської області Віктору Войцишену розібратися, чому під час його виступу була відключена трансляція заходу, яку здійснював НТКУ. Під час виступу Президента в палаці дозвілля «Листопад» його прес-секретар Ірина Ванникова передала йому записку, яку Президент озвучив: «Ефір УТ-1 перервали в Полтаві... Це зробив мер Полтави Матковський».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15616
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5204 дн. тому
Да.. Що не виступ - то теракт! пане Президенте, замовте вже за кошти на цифорве теелбачення свій державний ПТС і стовб на супутник.. ну просто смішно вже..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду