Нацрада попереджає: ніяких офіційних заходів у театрі Лесі Українки 19 березня не планується

28 Грудня 2009
17751
28 Грудня 2009
14:26

Нацрада попереджає: ніяких офіційних заходів у театрі Лесі Українки 19 березня не планується

17751
Нацрада попереджає: ніяких офіційних заходів у театрі Лесі Українки 19 березня не планується

Невідомі особи, які представляються помічниками перших осіб різних державних установ, телефонують учасникам телевізійного ринку і пропонують квитки на захід, який проходитиме 19 березня 2010 року в Театрі російської драми імені Лесі Українки за участю представників Національної рада з питань телебачення і радіомовлення та Національної комісії з питань регулювання зв'язку.

 

Про те, що Нацрада не причетна до організації, регуляторний орган уже повідомив на своєму сайті. Спростування з'явилося після того, як у Нацради попросили пояснень кілька керівників телекомпаній і кабельних операторів. До гравців ринку на робочі або особисті телефони зверталися особи, які представлялися помічниками перших осіб вищих державних установ, з пропозицією придбати квитки вартістю від 2400 грн. і вище.

 

Як уточнили ТК у прес-службі Нацради, нещодавно «організатори» телефонували і до самої Нацради, представлялися то помічниками Леоніда Черновецького, то «з приймальні Вовкуна» і пропонували квитки в театр на 19 березня.

 

Кореспондент ТК зателефонувала на номер, з якого дзвонили до однієї з асоціацій кабельників. Представившись секретарем керівника асоціації, ми дізналися, що місцями займається Янковський Володимир Миколайович, який телефонував з пропозицією, але його вже немає на місці.

 

«Мероприятие организуется для топ-менеджмента компаний, принимавших участие в выставке EEBC Telecom&Brodcasting 19 марта в 19:00 в помещении театра русской драмы имени Леси Украинки. Будет две части вечера, в общей сложности - на 4 часа 15 минут. Это КМДА организаторы. Там очень много участников мероприятия: НКРЗ, Нацрада, Интернет-ассоциация Украины, Государственный комитет телевидения и радиовещания, ассоциация "Информационные технологии Украины", Ассоциация операторов кабельного телевидения и телеинформационных сетей», - сказав наш співрозмовник.

 

Нам запропонували два місця за 6600 гривень поруч з головою Нацради Віталієм Шевченком, який  нібито зарезерував місця №19 і 20 в 10-му ряді партеру. Причому, співрозмовник наполягав, що квитки необхідно забрати протягом півгодини (ми телефонували у вечір п'ятниці, 25 грудня). «В понедельник меня уже не будет. Если вы хотите, то в течение получаса этот вопрос контролируется. Мне от того, что вы будете на мероприятии, ни холодно, ни тепло. Если не вы, то кто-то другой придет. У нас всего в партере осталось 12 мест», - наголошував він.

 

Віталій Шевченко, дізнавшись від ТК, що він сидітиме в 10-му ряді, розсміявся зі словами «Ніяких квитків у мене немає».

 

Як повідомив ТК завідувач літературною частиною театру російської драми імені Лесі Українки Борис Куріцин, у театрі на 19 березня запланована вистава з російським актором Євгеном Мироновим за мотивами оповідань Василя Шукшина. Продажем квитків, за його словами, займається компанія «Прем'єра».

 

Це вже не перший креативний підхід компанії до реалізації квитків. Аналогічна ситуація сталася близько року тому, коли в театрі Лесі Українки відбувався захід, який компанія «Прем'єра» анонсувала як засідання антикризового комітету, де учасники зможуть вільно поспілкуватися з Юлією Тимошенко. Тоді, як розповіли ТК в театрі, приїхало чимало глядачів з регіонів, які вимагали в адміністрації театру відмітити посвідчення на відрядження.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17751
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кабельник
5225 дн. тому
Ну, вже зовсім на лохів натрапили... Не знають навіть, що Шевченко давно не голова Нацради.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду