Трагічно загинув оператор Першого каналу Іван Волошин

27 Грудня 2009
26874
27 Грудня 2009
16:24

Трагічно загинув оператор Першого каналу Іван Волошин

26874
Трагічно загинув оператор Першого каналу Іван Волошин

У ніч з п'ятниці на суботу,  26 грудня, був знайдений мертвим телеоператор Першого каналу Іван Волошин, 1982 року народження.

 

Що стало стало причиною смерті - з'ясовує міліція.

 

Хлопець був знайдений зі слідами травм на голові, з кишені зник мобільний телефон.

 

Василь Ілащук, президент Національної телекомпанії України, направив прохання на ім'я міністра ВС Юрія Луценка «взяти справу під особистий контроль та забезпечити проведення повторної судово-медичної експертизи з метою встановлення дійсних обставин смерті Івана Волошина».

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття близьким та колегам загиблого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26874
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zombi
5226 дн. тому
Каждый день милиция закрывает дела. Статистика дороже совести. Вот и здесь,собаки утопили парня и забрали мобилку. И даже парень имеющий отношение к СМИ,что про простых людей говорить. Наши журналисты тоже не имеют совести! Всё. Замолчали. А, новый год!? Ну празнуйте! На месте Вани может очутиться любой(дети,родители,родственники),но тогда уже будет поздно.
Знающий
5229 дн. тому
А если собак, хороших, элитных,боевых, натасканных людьми (а скорее всего нелюдями) на людей, недельку не кормить, а потом выпустить из машины в глухом месте, где находится одинокий человек...Его труп в морге будет выглядеть очень натурально. Если Вы думаете, что я выдумываю, поговорите с "собачниками". Они есть в любом городе. Они Вам многое поведают.
Правдоруб
5229 дн. тому
Ще раз кажу - не виключено, Волошина забили мародери-ППСники, які люблять людей вирубити і обшмонати. Саме тому такі заяви з УВС - мент мента криє. І не треба знімати цей текст - що, правди забоялися?
Дописувач
5230 дн. тому
Хто вбив Волошина - собки чи гопники? http://blogs.pravda.com.ua/authors/kukharchuk/4b391715b7388/
victory
5230 дн. тому
Версия с собаками, по-моему, унизительна в первую очередь для тех, кто знал и работал вместе с Ваней. Уважаемые коллеги журналисты, у вас даже не хватило времени или смелости найти и показать фотографию этого молодого мужчины, а ведь он был одним из самых востребованных операторов в НТКУ. Вы просто защитили права бездомных собак. Трагически оборвалась жизнь очень светлого и порядочного человека. Скорбим. Помним.
Lyudmila Pavlovskaja.
5230 дн. тому
Soboleznuju i skorblju! Molodoj, talantlivij, chestnij i porjadochnij parenj, Vanja Voloshin. Poveritj nevozmogno... V gonke za voplosheniem novih tvorcheskih zamislov ne zamechaem teh, komu nugna nasha pomoshj. Mi ge vse videli i znaem, chto v dushe u Vani davno poselilosj odinochestvo. Bezuslovno soversheno prestuplenie. Bezuslovno proizoshla nepopravimaju tragedija. No ja chuvstvuju lichnuju vinu za etogo pogibshego rebenka. Prosti menja, Vanja.
Bagira
5230 дн. тому
Люди, если вы не знаете, что произошло на самом деле, то не надо писать БРЕД! Хуже собак только люди! И я думаю, что собак материальные ценности (мобильный) не интересуют! Конечно проще простого закрыть это дело мотивируя нападением стаи бешенных собак, а не расскрыть по закону и наказать ублюдков сделавших это преступление!
EURONEWS
5230 дн. тому
Журналісти, є пропозиція - не злізіти з Луценка та його помічників, доки справу не розслідують !!! Кожен їх брифіНг має розпочинатися і закінчуватися цим питанням. ЯКЩО НЕ МИ, ТО ХТО ?
123456789
5230 дн. тому
http://www.utro.ua/ru/proisshestviya/ekspertiza_operator_ivan_voloshin_zahlebnulsya1262007322 я такого же мнения....сразу стали собаки кусать его в голову (ранее сообщалось, що найден труп с травмами головы)... zgl
стелс
5230 дн. тому
Похоже, что орудовало зверье человеческой внешности
Алиса
5231 дн. тому
Какие собаки, товарищи? Мобильный телефон украли собаки? И травмы головы нанесли тоже они? На собак спишут действия реальных мерзавцев, чтоыб никого не искать. Страшная смерть..Пусть земля будет ему пухом.
леся ганжа
5231 дн. тому
уточнили: http://telekritika.ua/news/2009-12-28/50153. учора інформації про собак ще не було.
Олег
5231 дн. тому
Колеги, є підтверджена інформація, що його загризли собаки. Уточніть будь ласка.
Христина Стебельська
5231 дн. тому
Він відійшов, а Його кадри залишилися... Не сподівався піти в інший світ так швидко. Не планував... розлучатися з життям...бо Його черга " у засвіти - за третьою зорею" була ще далеко. Дивну епоху переживаємо, якщо така дика несправедливість лякає нас усіх?.. Не забувай Його, телевізійна Україно... Спробуємо кожен для себе пригадати, яким Його запам"ятали. І на Різдво залишимо один стілець вільним... це для тих, хто відійшов. Кутя на столі всю ніч ночуватиме... і для Його душі. Сумуємо... Сердечно співчуваємо родині... Будемо вірити, що Бог згадає відзняті Ним кадри! Вічний спокій Його душі.
11111
5231 дн. тому
Все эти и другие преступления совершает одна и та же банда, котороая орудует в районе от Индустриального Моста до метро "Минская", это одни и те же люди, просто они курсируют на своем авто и выслеживают там жертв - соответсвенно - недалеко от основных центральных дорог - в перулках/закаулках. Особенноо орудуют, если кто-то кажется подвыпившим или тому подобное. милиция там, особенно Соломенског района - в курсе дела- они видимо в доле от этих преступников- зарабатывают с откатов от продажи краденых вещей и с оформелния потребительскирх кретдитов на заведомо недействительные но украденные документы. один из бандитов этой шайки имеет "не славянскую" внешность....
11
5231 дн. тому
Район-детская железная дорога.
11111
5231 дн. тому
еще одно - возможно дело - в районе Соломенского РОВД или Подольского.... скорее всего те, кто расследует - в сговоре с теми, кто совершает или их покрывает за откат. Все небезразличные ПИШИТЕ! Преступники в сговоре с некоторыми людми из милиции в этих районах!
11111
5231 дн. тому
Люди! Напишите пожалуйста примерно хзотябы: где было место совершения преступления! есть некоторые подозрения, возможно это поможет как-то раскрыть не одно преступление а сразу нескодбко! кто знает- ПИШИТЕ! это очень важно!!!
WSG
5231 дн. тому
Більше року тому на мене був напад. Поряд з будинком вдарили по голові, відібрали речі. Коли очнувся наздогнав і затримав одного. Мєнти його розкололи відносно співнападників, але їхати аж в Пирятин та арештовувати їх не захотіли. Я багато думав, що ті двоє в наступний раз будуть бити сильніше. Живемо в сташній країні... страшно, коли гинуть молоді...
читаДтч
5231 дн. тому
[b][/b]
я!
5231 дн. тому
Какой ужас!!!!!! Пусть земля будет пухом
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду