«Сіті» відмовляється від «Ангелів і демонів»

22 Грудня 2009
8777
22 Грудня 2009
17:50

«Сіті» відмовляється від «Ангелів і демонів»

8777
«Сіті» відмовляється від «Ангелів і демонів»

Телеканал «Сіті» відмовляється від проекту «Ангели і демони». Інформацію ТК підтвердив продюсер програми Андрій Слободян.

 

За його словами, останній випуск на «Сіті» вийде 30 грудня. Причини відмови телеканалу від проекту йому не відомі. Пан Слободян сказав, що наступного року програма, імовірно, виходитиме на іншому каналі.

 

У прес-службі «Сіті» ТК повідомили, що «Ангели і демони» будуть в ефірі до кінця цього року. А далі за згодою сторін проект переходить на інший канал. За інформацією прес-служби, на «Сіті» світське життя буде висвітлюватися в програмі іншого формату. Однак подробиці поки не відомі.

 

Програма про світське життя «Ангели і демони» з ведучими Талою Калатай і Тетяною Гончаровою стартувала на «Сіті» 6 квітня. Раніше проект цих авторів в дещо інакшому форматі під назвою «Повна версія» мав стартувати на К1, однак в ефірі каналу він так і не з'явився.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8777
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Иван
5209 дн. тому
А, мне программа нравилась, а особенно Гончарова( умная зараза)
123456789
5210 дн. тому
А на сити все так снимается....)))
//
5210 дн. тому
Если честно, нужно было бы поменять продюсера, потому что программа снималась ужасно (один оператор - две камеры), и редактуру. А куриц стоило бы оставить - они не худшие в нашем курятнике.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду