Помер російський телеведучий Володимир Турчинський (ОНОВЛЕНО)

16 Грудня 2009
26986
16 Грудня 2009
11:45

Помер російський телеведучий Володимир Турчинський (ОНОВЛЕНО)

26986
Помер російський телеведучий Володимир Турчинський (ОНОВЛЕНО)

На 47 році пішов з життя російський телеведучий, шоумен, бодібілдер Володимир Турчинський. Про це з посиланням на канал «Вести» повідомляє агенція Ліга.net.

 

Причина - зупинка серця.

 

Пан Турчинський народився у Москві. У середині дев'яностих прославився як учасник  телешоу «Бои гладіаторов», який виступав під псевдонімом «Динамит». На російському телебаченні пан Турчинський вів ряд програм: «Фактор страха», «Фактор страха -2», «Самый сильный человек», «Смех без правил», «Убойная лига». Співпрацював з радіостанцією «Серебрянный дождь», а також знімався у кінофільмах і серіалах. Був рекордсменом у силових видах спорту, очолював Всеросійську федерацію силового екстріму.

 

 

Останньою роллю Володимира Турчинського був герой багатосерійного фільму про героїв-льотчиків Великої Вітчизняної Війни «Небо у вогні» компанії Star Media, капітан Калачов. Знімальна група висловлює співчуття рідним і близьким Володимира Турчинського.

 

Говорить продюсер фільму Віталій Бордачов: «Володимир грав людину, яка все життя мріяла про небо, але якій судилося завжди лишатися на землі. Савелій Калачов був керівником польотів - він проводжав і зустрічав літаки з бою. Всі його боялися і поважали, разом з тим, це був добряк, справедливий і навіть романтичний і зворушливий. За задумом режисера, Калачов був втіленням всього «живого», що є на землі - на потивагу небу того часу, сповненому війни і вогню. Володимир успішно зіграв в сценах, які ми знімали в Твері на натурі, але, на жаль, він не встиг знятися у фільмі до кінця - він мав у лютому взяти участь в зйомках у павільйонах у Москві. Від імені кінокомпанії Star Media і знімальної групи "Небо у вогні" висловлюю щире співчуття близьким і рідним Володимира».

 

 

 

 

Щоб зберегти героя В.Турчинського у фільмі, автори фільму планують переписати сюжетну лінію ролі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.leestaff.ru та надане компанією Star Media

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26986
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
.
5238 дн. тому
И тут - сердце... Земля пухом.
Алегарф
5243 дн. тому
Уходят лудшие...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду