ТВі і «Мандрівник» з МХ-4 переоформили структуру власності

9 Грудня 2009
28807
9 Грудня 2009
12:57

ТВі і «Мандрівник» з МХ-4 переоформили структуру власності

28807
ТВі і «Мандрівник» з МХ-4 переоформили структуру власності

Національна рада на засіданні 9 грудня переоформила ліцензію ТОВ «Телерадіосвіт» (логотип - ТВі) у зв'язку зі зміною власників.

 

Замість київського ТОВ «Інтерпрофіт», яке володіло 92,6%, одним із засновників стала офшорна компанія «Сераджилл Холдінгз Лтд», Кіпр. 7,4% телеканалу продовжують належати київському ТОВ «Міжнародна медіа компанія».

 

Це вже друга зміна структури власності ТВі за останні півтора місяці. До жовтня 2009 року 100% телеканалу належали «Міжнародній медіа компанії». 21 жовтня 2009 року Нацрада зафіксувала появу у складі засновників ТОВ «Інтерпрофіт», яке нині вийшло зі складу засновників компанії.

 

Також Національна рада переоформила ліцензію ТОВ «Ді.Ком» (логотип - «Мандрівник») у зв'язку зі зміною власників і директора компанії.

 

Були

Стали

Власники

Снєжик Володимир Михайлович - 90%

Снєжик Володимир Михайлович - 90%

Черниш Олег Миколайович - 10%

Ковальчук Микола Миколайович - 10%

Директор

Черниш Олег Миколайович

Ковальчук Микола Миколайович

 

Нагадаємо, що «Ді.Ком» переміг у конкурсі Національної ради у 2008 році на місце в цифровому мультиплексі МХ-4 як пізнавальний канал «Мандрівник». Олег Черниш, який нині перестав бути співвласником і директором компанії, був також директором з розвитку компанії «Українська цифрова телемережа» - провайдера МХ-4. Іще у 2008 році він залишив УЦТМ і став керівником департаменту розвитку мережі мовлення групи «1+1». У березні 2009 року змінили засновників 7 компаній з МХ-4, крім «Ді.Ком», УНІАН-ТБ і «Телеодин».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28807
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Эгус Кабулус
5249 дн. тому
Неужто Мандривнык помандрует в эфир?))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду