Film.ua та Prima-film відкривають школу кінодраматургів

9 Грудня 2009
19846
9 Грудня 2009
11:13

Film.ua та Prima-film відкривають школу кінодраматургів

19846
Film.ua та Prima-film відкривають школу кінодраматургів

Кінокомпанії Film.ua та Prima-film відкривають школу кінодраматургів. Програма навчання розрахована на 20 тижнів - з 17 січня до 30 червня 2010 року. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Відкриття школи є відгуком компаній на проблему браку кваліфікованих кадрів у кіноіндустрії, у зв'язку з якою на ринку закріпилася тенденція самостійної підготовки фахівців самими медіакомпаніями.

 

Курс у новій сценарній школі складатиметься з лекцій, семінарів, кінопереглядів, а також групових обговорень фільмів. Як ідеться в повідомленні, викладатимуть знані в Україні та Росії фахівці, проте прізвища їх поки не називаються.

 

Після закінчення курсів, найкращим випускникам пропонуватиметься робота в компанії.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19846
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Чехонтэ
5245 дн. тому
Вот интересно, а кто в этой мега-школе будет преподавать?! Брагинский, Инин, Розов, Стругацкий, Горин (Царство Небесное)? назовите хоть одного современного мастера диалогов, не говоря уже о драматургии??? Авторы "Кармелиты" или "Не родись красивой"? Может, Сама Липовецкая? (хотя вряд-ли, она очень вменяема) или Онанко? (шо тоже маловероятно)... Или это шутка такая...
skorpion
5245 дн. тому
Товарищи, а можно как-то попдробнее, а то на сайте Media Business Reports инфы нет, ну или я ее в упор не вижу, так что дайте след:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду