Гран-прі фестивалю Eurobest-2009 присуджено французькому Canal +

1 Грудня 2009
14726
1 Грудня 2009
13:18

Гран-прі фестивалю Eurobest-2009 присуджено французькому Canal +

14726
Гран-прі фестивалю Eurobest-2009 присуджено французькому Canal +

Гран-прі фестивалю реклами Eurobest-2009 в одній із найпрестижніших номінацій - TV/Cinema здобув ролик французького телеканалу Canal +. Про це повідомляє інтернет-видання «Новинар».

 

У дотепному ролику молодий чоловік розповідає, яким чином він опинився у шафі спальні заміжньої жінки.

 

Ще один переможець у цій номінації - телеролик Philips нідерландського агентстваTribal DDB.

 

У номінації «Медіа» переміг сайт «Ефемерний музей» для арт-проекту Launch Pampero Rum. Авторство належить агентству Leo Burnett-Португалія.

 

Кращою з-поміж креаторів зовнішньої реклами стала датська компанія Robert / Bboisen & Like-minded з постером для Suzuki.

 

У номінації «Принт» перемогла агенція Euro RSCG Group з рекламним макетом Цюріхського камерного оркестру.

 

Агентством року стало Ogilvy France. На другому і третьому місці розташувалися також французькі агентства - Euro RSCG Paris і Marcel Paris.

 

Мережею року визнана DDB, інтерактивним агентством року - Happiness Brussels. Почесну нагороду «Рекламодавець року» вручили Guinness.

 

Один з найвідоміших європейських рекламних фестивалів, Eurobest започаткував свою історію 1988 року. Цього року журі фестивалю отримало 4020 заявок, що майже на 2000 менше, ніж минулого року. 665 претендентів на призи пройшли у шорт-листи. Нагороди отримали 282 роботи.

 

Найбільше переможців у номінації Media: 48. По 37 нагород було вручено в TV / Cinema та Interactive. 34 нагороди отримала європейська зовнішня реклама, 30 - друкована, 35 - Direct, 22 - Design, 21 - Craft, 13 - Sales Promotion, 9 - Radio і 6 - Integrated.

 

Німеччині, яка в останні роки забирає більшість нагород на європейських фестивалях, цього року довелося трохи посунутися через Бельгію. Агентства обох країн отримали однакову кількість нагород - по 49. На другому місці опинилася Франція з 35 статуетками, далі йдуть Великобританія (32), Швеція (28) і Нідерланди (22).

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14726
Читайте також
26.11.2009 16:59
Максим Лазебник, Sostav.ua
12 444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду