Євген Іхельзон звільнився з газети «Сегодня»

27 Листопада 2009
19375
27 Листопада 2009
18:35

Євген Іхельзон звільнився з газети «Сегодня»

19375
Євген Іхельзон звільнився  з газети «Сегодня»

Після майже п'яти років співробітництва спеціальний кореспондент газети «Сегодня» Євген Іхельзон написав заяву про звільнення за згодою сторін.

 

Сьогодні, 27 листопада, останній день роботи журналіста у штаті редакції. Про це він повідомив у блозі на сайті «Української правди».  

 

У коментарях «Детектор медіа» своє рішення пан Іхельзон пояснив зміною поглядів на сферу діяльності. «Я довго думав про це і прийшов до висновку, що на даному етапі  не маю бажання працювати щодня в офісі. Жодних конфліктів з керівництвом у мене немає, все добре», - розповів спецкор.

 

Наразі він збирається залишити Україну на період виборів та поїхати до Індії. Щодо подальших планів остаточного рішення ще не має. Каже, що найімовірніше продовжить працювати дистанційно у сфері  медіа: «Журналістика мені цікава».

 

В «Сегодня» Євген Іхельзон працював протягом  чотирьох років та десяти місяців. Займав посади позаштатного кореспондента, кореспондента, редактора відділу новин. Останні півтора роки був спеціальним кореспондентом. За період  роботи у штаті редакції висвітлював чимало резонансних тем. Зокрема, грузино-осетинський конфлікт 2008 року, події у Чечні, політичні та  соціальні проблеми.

 

«Я думаю, це була чудова школа журналістики, в першу чергу. Це єдине місце, де можна було навчитися розумінню сучасних медіапроцесів. Також в мене лишилися теплі спогади про колектив. Але цей період слід закінчувати і переходити до наступного класу. Побачимо, як воно буде», - підсумовує пан Іхельзон.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19375
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дымовуха
5261 дн. тому
Женя шо такое, ты куда?
Питання
5262 дн. тому
А в голопупенской ТРК тоже звільнилося 2 чоловіки. Почему телекритика об єтом не пишет?
О.К.
5262 дн. тому
Вельми забавний шаманіст,і головне - щирий.
indigo
5263 дн. тому
Женя, молодец! Необычное и очень правильное решение. Когда упираешься в стенку - нужно кардинально сменить атмосферу и "перезагрузиться". Привет одной из самых удивительных стран на земле - Индии!
Тезка
5263 дн. тому
Удачи, Женя! Тепла тебе в Индии!:))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду