Директором з розвитку Maxximum ADV призначено Олену Скорину

27 Листопада 2009
19099
27 Листопада 2009
16:07

Директором з розвитку Maxximum ADV призначено Олену Скорину

19099
Директором з розвитку Maxximum ADV призначено Олену Скорину

25 листопада директором з розвитку сейлз-хаусу Maxximum ADV призначено Олену Скорину, а директором з продажів - Ірину Сидорову. Після того, як Юрій Слободянюк залишить компанію, новопризначені стануть її керівниками. Про це ТК повідомила  керівний партнер групи компаній Maxximum Вікторія Семененко.

 

Нагадаємо, Юрій Слободянюк отримав пропозицію стати директором з продажів майбутньої дочірньої компанії «Відео Інтернешнл» в Україні.

 

Ірина Сидорова давно працює в Maxximum, її попередня посада - комерційний директор.

 

Олена Скорина раніше працювала в «Хайлайн Медіа» - компанії, що займається продажем спонсорства та інших непрямих рекламних проявів на каналах групи «Інтер». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19099
Читайте також
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vvs
5251 дн. тому
для тех, кому так важны Рум и ОТВ - наверное, если бы то о чем вы пишите было правдой, то у Макси ТВ рейтинг и доля (в связи с тем, что телеканал в одной группе с МА) были бы уже ого где... а то как то странно получается - всем делают, а себе не могут...
vvs
5251 дн. тому
да уж... похоже что все вокруг знают о отм что делает МА больше, чем МА...)):
РА
5253 дн. тому
ГРАМОТНЫЕ - ЕЛЕНА СКОРИНА
KA
5253 дн. тому
для справки: если грамотных людей приглашают на работу - это подтверждает что они ГРАМОТНЫЕ Олена Скорина
KA
5253 дн. тому
для справки: если грамотных людей приглашают на работу - это подтверждает что они ГРАМОТНЫЕ Олена Скорина
знающий
5254 дн. тому
с уважением, ВВС!!! Вы что то знаете!!!!!!
да
5254 дн. тому
Конечно, именно Созановский это и придумал (наверно, больше не о чем). Думайте, коллеги!! Это задачка!!
//
5254 дн. тому
2 vvs: Ру.мьюзик выходит из МА, ОТВ - заходит. Одновременно Ру. мьюзик с 1,2% доли валится до 0,6%, а ОТВ, годами радовавшееся своим 0,4% резко выходит на 0,7%. В МА только и идут, чтобы получить доступ к семьям. Ничего, не долго осталось.
vvs
5254 дн. тому
для справки: если грамотных людей приглашают на работу - это подтверждает что они ГРАМОТНЫЕ
vvs
5254 дн. тому
100%/// только для особо одаренных - у МА в договорах с телеканалами прописаны обязательства ТЕЛЕКАНАЛОВ по рейтингам... при всей логике наверное если есть возможность корректировки гарантий в сторону уменьшения (учитывая сложный 2009 год...) вряд ли МА себе в ущерб делал то в чем его пытаются обвинить... поэтому господа включит6е здравую логику перед тем как искать на кого списать свои недочеты... С уважением ВВС
//
5254 дн. тому
Смотри, как Хайлайн разметало. Одну - в Нацсовет для защиты Интера, другую - в Максимум... Или это Созановский решил проверить, каким образом Максимум Адв покупает семьи в панели?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду