Нацрада призначила представника в Криму

25 Листопада 2009
35140
25 Листопада 2009
18:48

Нацрада призначила представника в Криму

35140
Нацрада призначила представника в Криму

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила представника в Автономній Республіці Крим. Відповідне рішення прийняли на засіданні сьогодні, 25 листопада.

 

Члени Нацради обирали представника з-поміж трьох кандидатур: Ігоря Воротілова, Галини Круцюк та Андрія Іванця. Одноголосно було прийняте рішення на користь останнього кандидата.

 

Андрій Іванець, 1974 року народження, за освітою - історик, закінчив  Сімферопольський державний університет. В останні роки працював головним консультантом в аналітично-інформаційній службі Представництва Президента України в Криму. До цього очолював інформаційний відділ громадської організації «Наша Україна» та був головним редактором газети «Крымские новости».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35140
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду