У справі «Безулик – Добровольська – Терещенко проти “1+1”» можуть підписати мирову угоду? (ДОПОВНЕНО)

19 Листопада 2009
24822
19 Листопада 2009
11:01

У справі «Безулик – Добровольська – Терещенко проти “1+1”» можуть підписати мирову угоду? (ДОПОВНЕНО)

24822
У справі «Безулик – Добровольська – Терещенко проти “1+1”» можуть підписати мирову угоду? (ДОПОВНЕНО)

19 листопада засідання у справі за позовом Анни Безулик, Людмили Добровольської та Олеся Терещенка проти «Студії "1+1"» та генерального директора Олександра Ткаченка перенесли у зв'язку з переговорами сторін.

 

«У нас триває переговорний процес», - зазначила Лариса Варічева, представник «1+1».

 

На запитання суду чи планують сторони укласти мирову угоду, пані Варічева додала: «Мирову чи не мирову, я поки що не знаю. Але хочемо якось вирішити це питання».

 

У зв'язку з цим суддя-доповідач Віталій Гончар переніс розгляд справи на 3 грудня.

 

Окрім Лариси Варічевої, інші представники сторін на засідання не з'явились.

 

Коментувати ТК процес ведення переговорів, а також хто саме був їх ініціатором, пані Варічева відмовилась.

 

Як повідомляє ІМІ, представник КНМП (третьої особи на боці позивачів у судовому процесі) юрист Роман Головенко підтвердив, що між сторонами вже досить довго йдуть відповідні переговори.

 


«Це уже дев'яте засідання Апеляційного суду м.Києва по цій справі, що є дивним для апеляційної інстанції. Розгляд переривається в основному з технічних причин, але видно, що суддя-доповідач намагається ретельно розібратися в сутності спору. Переговори між сторонами дійсно мають місце. Вони не можуть бути простими навіть технічно, оскільки домовленості потребуватимуть погодження від багатьох осіб - з боку керівництва телекомпанії, де очевидно не одна людина приймає рішення, позивачів також три особи», - сказав він.

 

Нагадаємо, в апеляційній інстанції колишні телеведучі «1+1» оскаржують рішення Печерського районного суду міста Києва (суддя Олена Кафідова), який відмовив їм у задоволенні позову з оскарження наказу про їхнє скорочення. Попереднє засідання 12 листопада не відбулося через клопотання про перенесення справи представника позивачів Наталії Петрової. 5 листопада суд вислухав пояснення сторін і у справі мали розпочатися судові дебати.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24822
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Амальгама
5243 дн. тому
Да пусть уже помирятся.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду