«Україна» закрила «Насправді шоу»

17 Листопада 2009
15886
17 Листопада 2009
15:02

«Україна» закрила «Насправді шоу»

15886
«Україна» закрила «Насправді шоу»

ТРК «Україна» зняла з ефіру гумористичну програму «Насправді шоу», яке стартувало на початку жовтня.

 

 Проект виходив щонеділі о 21.30, його ведучим був Антон Лірник.

 

Причиною закриття стали невисокі показники проекту. «"Насправді шоу" - це гумористична програма, заснована на імпровізації. На жаль, такий формат не знайшов відгуку в широкого глядача», - наголосили ТК у прес-службі каналу. Як вже повідомляла ТК, проект стартував з показниками нижчими за середні каналу.

 

Творча група проекту тепер працюватиме над новим шоу за міжнародним форматом, щодо його придбання ТРК «Україна» веде переговори. Формат проекту поки не розголошується.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15886
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
светка
5204 дн. тому
офигезное шоу. суперские актёры. вы дибилы, шо закрыли его
Квазимодо
5245 дн. тому
Туда ему и дорога. Несмешное совсем было.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду