Радіо «Континент» вийшло в ефір під брендом «Ренесанс» (+ЛОГО)

13 Листопада 2009
19705
13 Листопада 2009
12:43

Радіо «Континент» вийшло в ефір під брендом «Ренесанс» (+ЛОГО)

19705
Радіо «Континент» вийшло в ефір під брендом «Ренесанс» (+ЛОГО)

Радіо «Континент», яке змінило позивні на радіо «Ренесанс», 13 листопада вийшло в ефір під новим брендом на хвилі 94,2 у Києві. Про це повідомляє прес-служба холдингу Business Radio Group.

 

Як уже повідомляла ТК, офіційно радіо «Континент» змінило позивні на «Ренесанс» 21 жовтня.

 

Також під позивними «Ренесанс» мовить дніпропетровська радіокомпанія «Класик радіо» на частоті 103,3 МГц.

 

Музичний формат «Ренесанс», на думку Business Radio Group, поєднує в собі музичні стилі від блюзу, реґтайму, нью-орлеанського джазу до ф'южну, джаз-року, ейсід та фрі-джазу й електронної музики.

 

Бренд «Ренесанс» належить Business Radio Group і як знак для товарів і послуг був зареєстрований 15 листопада 2006 року. Станція мовила на хвили 96,8 МГц у Києві, однак у 2008 році цю частоту було віддано новому формату - DJ FM. У 2008 році холдинг придбав радіо «Континент» і вирішив розбудовувати на його базі радіо «Ренесанс»: залишити позивні «Континент» було неможливо через те, що цей торговий знак уже був зареєстрований в інших галузях. Певний час радіостанція мовила під подвійним позивним.

 

Повернення радіо «Ренесанс» супроводжуватимете рекламна кампанія. «Слухачі однозначно пам'ятають бренд. Однак ми прагнемо розширити комунікаційну платформу. Крім того, також був оновлений логотип радіостанції», - зазначила піар-директор холдингу Юлія Шмакова.

 

Довідка:

«Ренесанс» належить холдингу Business Radio Group, який очолює Анатолій Євтухов.  Також у холдинг входять радіостанції «Бізнес-радіо», «Шансон», «Шарманка», Music Radio, DJFM.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду