Розпочала роботу Незалежна експертна рада з питань діяльності мас-медіа під час виборів

18:48,
9 Листопада 2009
22060

Розпочала роботу Незалежна експертна рада з питань діяльності мас-медіа під час виборів

18:48,
9 Листопада 2009
22060
Розпочала роботу Незалежна експертна рада з питань діяльності мас-медіа під час виборів

5 листопада 2009 року розпочала роботу Незалежна експертна рада з питань діяльності мас-медіа під час виборів. Про це повідомляє прес-служба організації.

 

Експертна рада надаватиме експертні висновки та рекомендації вже треті вибори поспіль. До її складу увійшли 18 експертів сфери медіа, права та виборів. Очолює раду секретар НСЖУ, президент Асоціації медіа-юристів Тетяна Котюжинська, Секретар - керівник Індустріального телевізійного комітету Катерина Котенко.

 

Організація розглядатиме запити від Центральної виборчої комісії, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, суб'єктів владних повноважень, кандидатів на посаду  Президента України,  їхніх представників, засобів масової інформації та громадських організацій. Форму для надання запитів можна завантажити тут.

 

Незалежна експертна рада з питань діяльності мас-медіа під час виборів є тимчасовим громадським моніторинговим та консультативно-дорадчим органом, який створюється з метою забезпечення проведення демократичних виборів Президента України у 2010 році, виборчий процес за якими розпочався 19 жовтня 2009 р. Основним завданням ради є надання незалежних експертних висновків та рекомендацій з питань діяльності засобів масової інформації під час виборів як щодо норм передвиборної агітації, так і порядку висвітлення виборів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду