Засновник телеканалу CNN презентував свої мемуари

5 Листопада 2009
21731
5 Листопада 2009
12:24

Засновник телеканалу CNN презентував свої мемуари

21731
Засновник телеканалу CNN презентував свої мемуари

Засновник новинного каналу CNN та телекомпанії TBS Тед Тернер представив у Росії книгу мемуарів під назвою «Зовите меня Тед». Про це повідомляє «Радио Свобода».

 

Спогади медіамагната стосуються переважно його кар'єри. Їх доповнили розповіді друзів пана Тернера, починаючи від колишньої дружини Джейн Фонди і закінчуючи Біллом Гейтсом  та екс-президентом СРСР Михайлом Горбачовим. Власне, у Горбачов-фонді і відбулася презентація книги для російських журналістів.

 

У США мемуари вийшли 2008 року мільйонним тиражем і відразу ж стали сенсацією. Стиль пана Тернера відзначається відвертістю та гумором. Особливо це стосується фіналу книги.

 

«Я багато думав і жартував з приводу епітафії на моїй могилі. Свого часу, коли вважав, що позбутися преси мені не судилося, чільне місце в роздумах займало таке: "Ось тут ви мене не зможете проінтерв'ювати". На середині кар'єри я розмірковував про такий напис: "Тут лежить Тед Тернер. Йому так і не вдалося придбати мовну мережу". Нині я схиляюся до фрази: "Мені більше нічого сказати"», - написав він.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду