StarMedia знімає молодіжний серіал «Аманда О» за аргентинським форматом

3 Листопада 2009
13028
3 Листопада 2009
17:42

StarMedia знімає молодіжний серіал «Аманда О» за аргентинським форматом

13028
StarMedia знімає молодіжний серіал «Аманда О» за аргентинським форматом

StarMedia знімає молодіжний серіал «Аманда О» за однойменним форматом аргентинської компанії Dori Media. Про це ТК повідомила Дарія Фіалко, продюсер проекту та директор із розвитку групи компаній StarMedia.

 

«В оригіналі це інтернет-серіал, який був надзвичайно популярним в Аргентині, а на міжнародному ринку він продавався уже в телевізійній адаптації» - зазначила пані Фіалко.

 

За її словами, у центрі сюжету -  історія мегазірки.

 

«Там це Наталія Орейро, вибаглива та стервозна, яка не цінує нікого та нічого навколо. І раптом потрапляє в своє, але інше життя. І у новому оточенні вона вибудовує своє життя і формується як нова людина. Це комедійна історія сильної цікавою жінки».

 

StarMedia  знімає цей серіал для російського каналу СТС. З українськими каналами поки ведуться переговори.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13028
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мальт
5182 дн. тому
Предыдущее десятилетие нас перекормили всеми зарубежными мыльными операми. Пусть будут наши, только пусть и делают качественно, а не тяп ляп, как иногда бывает, понадеявшись на успех оригинала. Давайте красивую актрису, яркую, характерную на эту роль. И партнера достойного. Зритель не любит, когда на нем экономят.
Света П.
5187 дн. тому
Полный бред! У нас стало модным покупать сериалы и переделывать их на свой лад! Всё хотят переделать! Считают, что у них хорошо получиться! Уже "Лалолу" переделали, теперь принялись за "Аманду". С такими темпами скоро вообще латиноамериканских сериалов не увидим! Глаза болят от одинаковых лиц на нашем тв!!! Одни и те же! Тошнит просто! Согласна с предыдущим, почему не купить этот сериал в оригинале? Он ни чем не хуже! Прекрасная игра актеров, особенно Наталии Орейро! Давайте разбавим эфир другими лицами!!!
Сергій
5254 дн. тому
Ужас, и почему не купить оригинал???!!!! Ведь много стран именно купили оригинал с Орейро, к примеру Румыния, совсем рядом с нами....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду