Підозрюваних у нападі на знімальну групу телеканалу АТВ відпустили

3 Листопада 2009
22509
3 Листопада 2009
11:06

Підозрюваних у нападі на знімальну групу телеканалу АТВ відпустили

22509
Підозрюваних у нападі на знімальну групу телеканалу АТВ відпустили

Одеський обласний апеляційний суд скасував рішення Приморського районного суду про взяття під варту підозрюваних в нападі на журналістів АТВ. Про це повідомляє proUA з посиланням на ІА «Репортер».

 

За словами працівниці сектора у зв'язках з громадськістю Одеського міського управління внутрішніх справ Тетяни Хмельницької, підозрюваних відпущено під підписку про невиїзд, справу направлено на повторний розгляд.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», двох підозрюваних, які скоїли озброєний напад на співробітників АТВ міліція затримала у вересні.

 

У кінці серпня оператор телекомпанії АТВ Дмитро Докунов та журналіст Олеся Клинцова  зазнали серйозних поранень під час зйомок мітингу біля Одеського окружного адміністративного суду, який розглядав справу за позовом Нацради проти АТВ щодо анулювання її ліцензій.

 

Пан Докунов та пані Клинцова працювали на зйомці мітингу екстремістських організацій - «Свободная Одесса», «Свобода», УНА-УНСО, які під стінами суду протестували проти інформаційної політики телеканалу АТВ. Агресію мітингувальників викликало те, що оператор знімав їх переговори з міліцією - за це на нього напали і відібрали камеру. Під час нападу оператор Докунов дістав кілька різаних ран в руку, а журналістка Клинцова - удар по голові.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22509
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду