Знімальна група «1+1» захворіла після зйомок у львівських лікарнях

30 Жовтня 2009
20896
30 Жовтня 2009
18:51

Знімальна група «1+1» захворіла після зйомок у львівських лікарнях

20896
Знімальна група «1+1» захворіла після зйомок у львівських лікарнях

У Львові, після двох днів зйомок в лікарнях та медичних закладах міста, захворіла знімальна група телеканалу «1+1» - Наталка Волосацька та оператор Юрій Данькевич, повідомляє УНІАН.

 

Як повідомила УНІАН Наталка Волосацька, протягом двох днів вони робили прямі включення з лікарень, відзнімали сюжети у поліклініках, після чого першим захворів оператор, а вчора ввечері з високою температурою та болем у горлі звернулася до медиків і вона сама.

 

Журналістка також зазначила, що у медичних закладах вона працювала у захисній масці. «Поки що лікарі призначили мені лікування, однак не встановили точний діагноз», - цитує інформагенція слова кореспондентки «1+1».

 

Телеканал уже відреагував на надзвичайну ситуацію. «Ми робимо все, щоб забезпечити наших колег необхідними ресурсами. І також будемо вживати заходів, щоб більше ніхто не захворів», - зазначила в коментарі ТК PR-директор «1+1» Анастасія Жук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20896
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nik
5288 дн. тому
Як здоровя колег?????????????
Doctor
5290 дн. тому
Unfortunatelly, chief of 1+1 Mr. Tkachenko has no intention and moralily to secure his empoyees. 'The ratings cost lives, injures, blood and tears' - this is his professional nature.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду