Мін’юст зареєстрував журнали «Футбол 5х5» і «Діалоги»

29 Жовтня 2009
18316
29 Жовтня 2009
09:24

Мін’юст зареєстрував журнали «Футбол 5х5» і «Діалоги»

18316
Мін’юст зареєстрував журнали «Футбол 5х5» і «Діалоги»

Міністерство юстиції України зареєструвало чотири нових журнали, одну газету і чотири збірники.

 

12 жовтня наказом № 1823/5 зареєстровані збірники «Енциклопедичний вісник України», «Українська біографістика» (Biographistica ukrainica), «Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії. Збірник наукових праць Рівненського державного гуманітарного університету», «Электронная микроскопия и прочность материалов», газета «Судоку. Краще» («Судоку. Лучшее») і журнал «Футбол 5х5».

 

Перереєстрований журнал «Біоресурси і природокористування».

 

16 жовтня наказом № 1888/5 зареєстровані журнали «Діалоги» («Диалоги»), «Інформаційно-аналітичний тижневик "Інформ Бюро"» («Информационно-аналитический еженедельник "Информ Бюро"» і «Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах».

 

Перереєстровані збірник «Вісник Інституту тваринництва центральних районів УААН» і журнал «Практична ангіологія» («Практическая ангиология»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18316
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду