Виробник «Світського життя з Катею Осадчою» випускатиме телепродукт в інтернеті

28 Жовтня 2009
11895
28 Жовтня 2009
18:47

Виробник «Світського життя з Катею Осадчою» випускатиме телепродукт в інтернеті

11895
Виробник «Світського життя з Катею Осадчою» випускатиме телепродукт в інтернеті

Продюсерський центр Final Cut Media, який займається виробництвом програми «Світське життя з Катею Осадчою», запускає новий інтернет-проект - JetSetter.ua, орієнтований на створення телепродукту в інтернеті. Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Глянцевий портал JetSetter.ua  став спадкоємцем сайту Svitske.tv. Крім телевізійного контенту, на сайті з'являтимуться ексклюзивні фоторепортажі та авторські матеріали спецкорів компанії в Одесі, Москві, Берліні, Парижі, Мілані, Лондоні, Нью-Йорку та Дубаї.

 

Серед заявлених рубрик  «Гардероб», де презентуватимуться авторські фотосесії арт-директора проекту Катерини Ніколайчук, а також героїні рубрики розповідатимуть про свій стиль та модні правила. У рубриці «Чемодан» публічні люди говоритимуть про улюблені книги, парфуми та дорожні предмети. Відеоблог «ГастроСереда» розповідатиме про гастрономічні вечірки, на яких  відвідувачі світських раутів на домашній кухні готуватимуть улюблені страви. Dress Code відслідковуватиме модні тренди та гардероб світського товариства, а «Анкета джетсеттера» представлятиме коротке бліц-інтерв'ю з відомими за межами України модними персонажами.

 

На другий квартал свого існування, стверджується в релізі, проект JetSetter.ua планує збирати більшу аудиторію за будь-який кабельний чи регіональний канал України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11895
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леся Ганжа - самим создателям
5291 дн. тому
Уважаемые создатели! В вашем релизе черным по белому написано "работа профессионального теле-продакшна будет ориентирована на создание телепродукта в Интернете по последнему слову технологического и творческого мастерства". А что такое "глянцевый портал" - я не знаю, видимо, это тот, который надо смотреть на глянцевых мониторах? - сорри, такие глупости мы повторять не станем, хоть испишите гадостями весь форум. Ну и о вашем технологическом и творческом мастерстве мы скромно умолчали.
ОТ СОЗДАТЕЛЕЙ
5291 дн. тому
ТЕЛЕКРИТИКА В СВОЙСТВЕННОЙ МАНЕРЕ ПЕРЕКРУТИЛА ПРЕДОСТАВЛЕННУЮ ИНФОРМАЦИЮ. В ПРЕСС-РЕЛИЗЕ ЧЕРНЫМ ПО БЕЛОМУ НАПИСАНО «Глянцевый портал на каждый день» - так позиционируется новый проект... " а про интернет-телевидение ни словом. уважаемые коллеги, обращаемся с просьбой изменить некорректную информацию о запуске JetSetter.ua, чтобы не вводить заблуждение ваших читателей.
тв-продюсер
5291 дн. тому
действительно, к телевидению это не имеет никакого отношения. Странная "Телекритика", некоторые пресс-релизы проверяет с тщательностью детектора лжы - пятьсот раз перезванивают, уточняют, а потом и перевирают информацию - а этим "специалистам по рейтингам" все ставят в новостную ленту, причем с глупыми и неправдивыми новостями. Все, что описано в данном пресс=релизе никакого отношения к интернет-телевидению не имеет! Постеснялись бы!
читаДтч
5291 дн. тому
Сколько потоков rtp сможет отдавать одномоментно этот сервис из разных разделов и разным пользователям? А если при этом будет небольшой syn-флуд на сервис? А если при этом будет необходим поиск по базе видео, по базе размером хотя бы в 10 террабайт? Извините, сорвалось. Никакой предвзятости к данной конкретной новости мои вопросы не содержат. Просто накопилось, надоело читать про всякие интернет-телевизоры, которые (ни один) нормально не работают.
читаДтч
5291 дн. тому
Какие из признаков телевиденья присущи тому, что заявлено в тексте сабжа?
читаДтч
5291 дн. тому
ИМХО: Каждый задрипаный сайт, который размещает у себя ролики "во флэшэ", сразу же называет себя ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИДЕНЬЕМ! Аж смешно. Эти люди вообще осознают, что такое - телевиденье?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду