«Ранок на "Інтері"» виходитиме без ведучих, а «Місце зустрічі» закриють (ОНОВЛЕНО)

28 Жовтня 2009
25662
28 Жовтня 2009
11:50

«Ранок на "Інтері"» виходитиме без ведучих, а «Місце зустрічі» закриють (ОНОВЛЕНО)

25662
«Ранок на "Інтері"» виходитиме без ведучих, а «Місце зустрічі» закриють (ОНОВЛЕНО)

З 9 листопада «Інтер» переформатує ранкове шоу «Ранок з «Інтером». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

За інформацією видання, основною відмінністю від попередньої версії стане відсутність ведучих та студії, а сама програма за форматом  нагадуватиме тележурнал. Окрім цього будуть розширені існуючі рубрики, зміниться змістове наповнення частини з них. Зокрема з'явиться дайджест кримінального зведення, судова рубрика тощо.

 

 Також, стверджує Media Business Reports, «Інтер» планує припинити виробництво суботнього розважального проекту «Місце зустрічі». Скоро в ефір вийде фінальний концерт, відзнятий у межах святкування 13-річчя каналу у Палаці «Україна»

 

Ведуча цих проектів Ольга Сумська підтвердила ТК цю інформацію.

 

«Мене навіть не викликали  до кабінету, щоб пояснити чому. Ціль одна - прибрати всі започаткування Безлюдної, якій я, до речі, дуже вдячна за все», - сказала Ольга.

 

Детальніший коментар пані Сумська пообіцяла ТК надати завтра.

 

«На даному етапі ми вирішили відмовитись від ведучих і студії. Починаючи з 9 листопада, програма буде виходити у вигляді тележурналу. З'являться також нові рубрики», - так прокоментували у прес-службі  «Інтера» преспективи ранкової програми.

 

Щодо «Місця зустрічі», то фінальний гала-концерт вийде в ефір 31 жовтня.

 


«Щодо того чи буде проект продовжено  наступного сезону, то остаточне рішення ще не прийнято» , - повідомили у прес-службі. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25662
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
enex
5279 дн. тому
to juka: скоро львівську говірку грицик можна буде почути в російськомовних випусках подробностєй :)
Cумска
5281 дн. тому
Бенкендорф - подлюка, выгнал, жалко...
Олена
5282 дн. тому
Тут мне предлагали не тупить, но позвольте, задам еще один тупой вопрос: как дело обстояло с СМСками? Насколько помню, предлагали выбрать трех лучших исполнителей для гала-концерта, а в этом фанерном дейсте, которое нам показали, пели все подряд, как мне удалось увидеть. Правда, весь концерт не смотрела...
juka
5286 дн. тому
Нарешті, сталося! Щиро радий за ранкову аудиторію Інтера, такої непрофесійної вистави треба було ще пошукати. А чому Телекритика нічого не пише про нових ведучих у ранкових новинах? І куди поділася Грицик? Вже скучив за її львівським говірком!
ОЛЕНА *
5286 дн. тому
ОЛЕНА НЕ ТУПИ !!! ПЕВЦЫ БУДУТ В ГАЛА КОНЦЕРТЕ МЕСТА ВСТРЕЧИ !
Олена
5286 дн. тому
Круто! А как же быть с смсмками, которые Оля Сумская призывала зрителей присылать за любимого певца, который должен как бы появится в предновогоднем выпуске Места встречи?????? Бабла срубили и ...?
rider
5286 дн. тому
Я дивуюсь, що і так довго тривав цей ранок... Це просто - повидло. Коли вмикав вранці тв, то почував себе якось ніяково за Горянського... Ніби й нормальний актор, в ролі ведучого просто якісь відстій. Про Сумську мовчу, жінка все-таки. Все це загалом і свідчить про "професійність" Безлюдної. Я би сказав так, актори не винні... Кажуть, вони ще й ведуть курс майстерності у "Інтершколі"? Бажано б не калічити дітей! Стосовно ТРК"Київ", то там Сумська органічно дивилась з космосом.
Зирка
5286 дн. тому
Тепер, мабуть, Оля перейде до пана Ілащука на НТКУ. Бо вона вже була в програмі "Легко бути жінкою". Поки що, в якості гостя програми, але ймовірно наступним разом може бути в іншої іпостасі . УТ-!, вже традиційно останній притулок екс- Інтерівських ведучих :-) Жаль Трегубову, вона вже вдруге втратить роботу через Сумську.
читаДтч
5287 дн. тому
При каждой смене топ-менеджмента "оптимизируют" утренний блок вещания.
Глядач
5287 дн. тому
Просто з точки зору телебачення, обидва проекти були з меинулого століття. А канал-лідеру в сенсі теленовацій став каналом-аутсейдером. Бо керується телеаутсайдерами. І це факт!
111
5287 дн. тому
P.S. пусть возвращается на ТРК Киев, к своему любимому марсианину. они смотрелись сладенькой парочкой!
111
5287 дн. тому
ну наконец-то! руководство Интера все-таки пришло к выводу, что хватит засорять эфир плохими актрисами предпенсионного возраста. лучше уж действительно вовсе без ведущих, чем с этой Роксоланой-Сумской!
Л
5287 дн. тому
Господи, та щодо "Ранку", то давно пора - це ж не ранкове шоу, а знущання якесь! І над ведучими, які цим "ведінням" руйнували своє реноме талановитих акторів, і над глядачами, яким пропонували "розважатися", дивлячісь на ці муміфіковані "говорячі голови". Я взагалі не розумію, чому таку муть тримали на каналі так довго і не прибрали ще з початком нового сезону.
Интеровец
5287 дн. тому
"Ціль одна - прибрати всі започаткування Безлюдної" За что боролись - на то и напоролись
Небайдужий
5287 дн. тому
Цель одна, Олю, убрать с канала плесень, которая разрослась на нем со всех сторон! И помните на будущее: на украинском телевидении НЕТ священных коров! В свое время в этом убедилась Света Леонтьева...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду