Созановський зустрінеться з колективом «Мегаспорту». Канал закриють?

23 Жовтня 2009
8812
23 Жовтня 2009
17:08

Созановський зустрінеться з колективом «Мегаспорту». Канал закриють?

8812
Созановський зустрінеться з колективом «Мегаспорту». Канал закриють?

26 жовтня, у понеділок,  об  11.30 відбудеться зустріч колективу каналу «Мегаспорт» та голови правління медіагрупи «Інтер» Сергія Созановського. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний продюсер «Мегаспорту» Олександр Борисенко.

 

За інформацією джерел ТК, темою зустрічі може стати закриття каналу «Мегаспорт». Однак пан Борисенко сказав, що не коментуватиме цю інформацію,  і не висловив ніяких припущень щодо теми зібрання, а директор з розвитку каналу Олександр Кравцов чутки про закриття категорично спростував.

 

Проте за інформацією джерел ТК, саме Кравцов і має очолити новий телеканал, який, за попередніми даними, матиме молодіжно-розважальний формат. 70% колективу «Мегаспорту», начебто, буде скорочено. Інформацію про переформатування та призначення Олександр Кравцов уже спростовувати не став, однак і не прокоментував її, попросивши дочекатися понеділка.

 

«Телеканал "Мегаспорт" не закривають. Можливі зміни у його продукті, але він залишається спортивним каналом», - відповіли у прес-службі «Інтера».

 

Про які саме зміни ідеться, у прес-службі зможуть уточнити 26 жовтня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8812
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сотрудник "Интера"
5288 дн. тому
Канал был и есть "никаким". Спортеть нечего. Сплошные повторы недельной давности... Странно, что так поздно прикроют эту лавочку. Да и штат в период кризиса раздутый
Буся
5289 дн. тому
Сидиренко - там потрапив на цю посаду, так і піде.Немає за ким жалкувати.
твмэн
5289 дн. тому
Интеровцу: руководители канала это и есть на 90% канал. А не журналисты, редакторы, режиссеры или, прости господи, монтажеры. Смена верхушки отлично вскрывает все пороки низов, отчего последние стонут и объединяются в сообщества пострадавших.
vano
5290 дн. тому
а що вони роблять з інтером? прийшли на канал люди, які геть не розуміються в тб, в новинах. судячи з усього - рейтинги падуть, людей вони гноблять, а сьогодні відсторонили від випуску подробиць тижня сидоренка (він був в нісі при старій команді, а як звільнився драбик - став випусковим).
zoo
5291 дн. тому
зато оне прикупили MTV Украина... теперь и там ожидаем "оптимизации" персонала и изменение концепции вещания. Скорее всего, канал станет уделять особенное внимание здоровому образу жизни и спорту:-) Кстати, все сайты о вакансиях завалены многочисленными объявлениями с приглашением на работу на каналы группы "интер",на все специальности - от водителя и уборщицы до режиссеров-постановщиков проектов...К чему бы это?и где проекты? и что, к примеру, инженеры работающие пока что на Мегаспорте - недостойные люди и не смогут работать в новых структурах и новых проектах, а водители и уборщицы и прочие? Ситуация напоминает канал СТБ, который всё время, по-жизни,всех ищет и приглашает на работу.При такой активности его на сайтах с вакансиями на СТБ можно было уже трудоустроить пол-украины!
Интеровец
5291 дн. тому
Канал ни в чем не виноват! Его несчастье в том, что уж слишком часто меняются руководители. А у каждого свой вкус, который не всегда совпадает со вкусом и желанием зрителя и куча безработных или желающих заполучить хорошие должности родственники, друзья, и их знакомые. Ротация сотрудников приводит к низкопробному эфирному продукту, бессилию запускать новые интересные идеи. Кнопка номер один превращается в кнопку-раздражитель, а собственник особо не анализирует то, что лежит на поверхности, или ставит задачу готовить канал к продаже...
антиІнтерівець
5292 дн. тому
Інтер вже дістав!!!! Мало того,що на цьому каналі немає що дивитися, так ще й інші канали паскудить!!!! Згадайте, яким суперовим каналом був К1, а що тепер!!!!??? Старі фільми, програми і серіали з Інтера! От розумно! Тепер ще й Мегаспорт хочуть допаскудити!!!
знаток
5292 дн. тому
Раніше всіх собак вішали на Безлюдну, тепер будуть - на Созановського. А наскільки він професійний топ-мененджер чи "кукла" в руках кукловодів, буде видно дуже скоро. І ще - руйнувати, закривати завжди легше, чим створювати і розвивати.
мегаспортівець
5292 дн. тому
Спочатку забрали частоту, а тепер вбивають і канал. Телебачення все більше стає "дебілізатором" населення. Я не про себе, завжди знайду, чим займатися в житті. Шкода лише дітей - їм нема на чому зростати. Україну чекає невеселе майбутнє.
no coment
5292 дн. тому
Ну і правильно. навіщо країні, яка буде приймати Євро, спортивний канал? дебіли...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду