New York Times не дорахувалось 35 мільйонів доларів за рекламу

23 Жовтня 2009
18815
23 Жовтня 2009
11:03

New York Times не дорахувалось 35 мільйонів доларів за рекламу

18815
New York Times не дорахувалось 35 мільйонів доларів за рекламу

Газета The New York Times більше не розраховує на прибутки від реклами. За третій квартал видання не дорахувалось 35 мільйонів доларів. Інформацію про це опублікувала мережа Gawker.

 

За фінансовими результатами третього кварталу New York Times Media Group, до якої входять газети New York Times та The International Herald Tribune, прибутки від продажів склали 175,2 мільйони доларів, тоді як реалізація рекламних площ принесла всього 164,5 мільйонів доларів.

 

Нині керівнитво газети дійшло висновку, що продаж рекламних оголошень - вже не актуальний спосіб заробітку грошей для друкованих ЗМІ. На такі висновки наштовхують і фінансові результати минулого року, коли рекламодавці «не додали» до бюджету близько 100 мільйонів доларів.

 

Внаслідок кризи рекламний ринок США перебуває у стагнації, відтак, на думку експертів, рентабельність видань, зокрема і тиражної New York Times, більшою мірою забезпечують читачі, аніж рекламодавці.

 

Щоб втриматися на ринку, New York Times активно скорочує видатки. Як повідомляла «Детектор медіа», до кінця 2009 року редакція планує звільнити 100 співробітників відділу новин - 8 відсотків від загальної кількості працівників підрозділу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду