Вальдемар Дзікі обиратиме переможців кінофестивалю «Молодість»

10 Жовтня 2009
18502
10 Жовтня 2009
23:48

Вальдемар Дзікі обиратиме переможців кінофестивалю «Молодість»

18502
Вальдемар Дзікі обиратиме переможців кінофестивалю «Молодість»

До складу журі 39 міжнародного кінофестивалю «Молодість» увійде продюсер та кінорежисер Вальдемар Дзікі, повідомляє прес-служба фестивалю.

 

У ролі кіносуддів виступлять також поет, перекладач, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, російська продюсер Сабіна Єрємєєва.

 

Ведучою церемонії відкриття «Молодість» стане дівчина Джеймса Бонда 21 століття Ольга Куриленко. З цією метою актриса та модель спеціально завітає до Києва.

 

 

Під час урочистого відкриття буде вручено щорічний приз «За внесок у розвиток світового кіномистецтва». Його лауреат отримає від Президента України Віктора Ющенка, який є Почесним президентом Фестивалю. 

 

Цьогорічна «Молодість» розпочнеться 24 жовтня і триватиме тиждень. Відкриє фестиваль картина  «Коко Шанель та Ігор Стравінський. Таємна історія» (Франція). Фільм представлятимуть режисер Ян Коунен та продюсери Клоді  Осар, Кріс Болзлі.

 

Фестиваль засновано у 1970 році як огляд студентських та дебютних стрічок молодих українських кінематографістів. Сьогодні «Молодість» увійшла до рейтингу   12-ти найкращих кінофорумів світу FIAPF.

 

Щорічно фестиваль  збирає гостей та учасників з понад 60-ти країн світу. Минулого року його аудиторія склала понад 120 тисяч  глядачів.

 

Протягом останніх років фестиваль відвідали зірки світового кіно та мистецтв: Софія Лорен, Жерар Депардьє, Роман Поланський, Моріс Дрюон, Еторе Скола, Маріо Монічеллі, Роман Боринже, Кшиштоф Зануссі, Барбара Брильська, Єжи Гофман, Гійом Депардьє, Йос Стелінг, Ролан Жоффе, Жан Марк Барр, Мохсен Махмальбаф, Федір Бондарчук, Ірина Скобцева, Рената Літвінова, Сергій Маковецький, Сергій Юрський, Чулпан Хаматова. 

 

У фестивалі постійно беруть участь діячі вітчизняного кіно: Кіра Муратова, Роман Балаян, Юрій Іллєнко, Михайло Іллєнко, Іван Гаврилюк, Богдан Ступка, Ольга Сумська, Лариса Кадочникова, Микола Мащенко. 


 
«Детектор медіа»

 

Фото - www.molodist.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18502
Читайте також
31.10.2009 12:46
Катерина Константинова, «Дзеркало тижня»
30 283
28.10.2009 15:41
Наталя Дмитренко, Олена Муравель, «Україна молода»
36 971
26.10.2009 13:24
Роман Лебедь, Бі-бі-бі, Київ
44 274
03.10.2009 11:46
Катерина Константинова, «Дзеркало тижня»
34 171
29.10.2008 06:38
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
32 244
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гильгамеш
5300 дн. тому
Стыдно, господи(госпожа) Фу! Если не знаете, кто такой Дзики, зачем гавкать? Вообще, как любят у нас погавкать. И на своих слонов, и на заграничных.
Саша
5301 дн. тому
Типу на фестивалі буде з чого обирати?)))) У у терміні "кінофестиваль "Молодість" сполученя особливим способом букв "кіно" потрібно забрати)
Олена
5301 дн. тому
І до того зачарована Вашою безпосередністю (не плутати з посередністю), що допишу ще дві слові. Річ у тім, що поки Ви писали цей коментар, пан Дзікі встиг заснувати аж дві кіносудії - Dziki Film та In Desert and Wilderness. Іншу інформацію сенсаційного характеру частково опубліковано на сайті kinopoisk.ru (тільки, якщо можна, не дописуйте туди нічого, то справа марудна). А от на сайті kino-govno.com про цього пана нічого так і не надрукували, сама не раз перевіряла. Успіхів!
фу
5301 дн. тому
Какое Дзики и Малкович имеют отношения к кино? Ни-ка-ко-го! Стыдно звать в жюри генпродюсера информационного спонсора.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду