Сергій Дойко змінив Володимира Фесенка у «P.S.День Сіті»

9 Жовтня 2009
21192
9 Жовтня 2009
12:04

Сергій Дойко змінив Володимира Фесенка у «P.S.День Сіті»

21192
Сергій Дойко  змінив Володимира Фесенка у «P.S.День Сіті»

З жовтня на «Сіті» стартував новий сезон проекту «P.S.День Сіті» з новим ведучим Сергієм Дойком. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, раніше проект вів політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

 

Як сказала ТК шеф-редактор новин «Сіті» Людмила Король, пошуки нового ведучого розпочалися після того, як Володимир Фесенко вирішив залишити канал.

 

«Володимир Фесенко, який був ведучим програми "P.S. День-Сіті", залишив проект, оскільки щоденні  ефіри - це велике навантаження, яке потребує  значних витрат часу та сил на підготовку програми.  Основною діяльністю Володимира Фесенка був і залишається політичний консалтинг. Ми вдячні за співпрацю у створенні проекту "P.S. День-Сіті", який сьогодні виходить з іншим ведучим», - прокоментував Віталій Докаленко, генеральний директор телеканалу «Сіті».

 

Сергій Дойко - український журналіст, працював коментатором Всесвітньої служби радіомовлення України (ВСРУ), згодом політичним оглядачем на радіо «Ера», а також міжнародним кореспондентом каналів «Інтер» та НТН.

 

«P.S.День Сіті» свій формат не змінюватиме, програма як і раніше є студійним інтерв'ю про головну політичну подію дня.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано прес-службою «Сіті»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21192
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
X-NTN
5301 дн. тому
Серега ! Успехов тебе во всех начинаниях ! Было приятно с тобой работать !
piton
5302 дн. тому
...да и денег в предвыборной кампании больше срубить можно. Чего время на "Сити" тратить?..
piton
5302 дн. тому
слишком много щоденних передач. Фесенко сдох, бедолага
kuzma
5304 дн. тому
Сергію тримайся.....все що говорять від лукавого....треба щось ляпнути аби було. На НТН це були колеги-зависники, які мало що розуміли в міжнародній журналістиці. На радіо "ЕРА" (видається так правильніше писати) колеги-невдахи, які забули, що не техніка головне а люди....Памятаю усі наші потуги які мірялися як завжди рейтингами....і вірю що усе в тебе вийде так як треба. Адже НТН так просто не забувають. З повагою.....не прискіпливий випусковий....Л.
мимо проходящий
5304 дн. тому
Какие же некоторые из вас все-таки злобные, как те собаки... Дайте парень проявит себя. Может, у него и неплохо получится эту теле-программу вести. Фесенко - классный политолог, опытный, интересный. Но он не ведущий. А Дойко, насколько я знаю, на Радио-Эра отбомбил в прямых эфирах не один год. Нужно время для всего. Может Дойко и хорошо справится с этой программой. Главное, чтобы сам он этого хотел. Глянем.
а недавно так все было красиво
5304 дн. тому
Как вы лодку назовете..... Господин по фамилии ДОЙКО пришел из ВСРУ в Пи.З.день Сити. Реальная жесть! На фотке он еще орел, а в эфире ведущий ну ничем не цепляет, ему в ГБ надо работать -настолько он незначительный и никакой. Ни голоса, ни лица запомнить невозможно. Ну дядька. В галстухе. И ВСЕ. І таке воно провінційне, таке нудне, аж мухи дохнуть. Кто его привел? За какие деньги устроил? А выстраивали имидж типа европейского респектабельного канала ...
фотограф
5304 дн. тому
ну и фоточка. как с памятничка.
Medved
5304 дн. тому
"Пи.З.день Сіті" - як усе-таки класно звучить назва! оптимістично так, жваво!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду