Film.ua на MIPCOM продав військові серіали до Австрії, Німеччини, Швейцарії та Польщі

8 Жовтня 2009
15566
8 Жовтня 2009
17:57

Film.ua на MIPCOM продав військові серіали до Австрії, Німеччини, Швейцарії та Польщі

15566
Film.ua на MIPCOM продав військові серіали до Австрії, Німеччини, Швейцарії та Польщі

Компанія Film.ua  Distribution продала DVD права на випуск військових серіалів «Третього не дано» та «Полювання на Вервольфа» на територію Австрії, Німеччини, Швейцарії та Польщі. Про це повідомляє прес-служба групи компаній Film.ua.

 

Таку угоду компанія уклала під час телеринку в Каннах MIPCOM'2009. Також підтверджено опціон  на територію Австрії, Німеччини та Швейцарії щодо нового серіалу, який Film.ua  зараз знімає спільно з InterMedia Production.

 

Окрім цього, від японських колег надійшла пропозиція щодо купівлі повнометражної версії  «Полювання на Вервольфа». Всі  ці чотирьох серійні екшни  буде адаптовано в повнометражну версію для випуску на DVD в Європі.  

 

На телеринку компанія також   представила  пілотні проекти історичних докудрам для ко-продакшну зі світовими партнерами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду