Костянтин Кучер розстався з Олександром Зінченком у проекті 8-TV. До каналу приєднався Тарас Говдя

7 Жовтня 2009
21250
7 Жовтня 2009
13:42

Костянтин Кучер розстався з Олександром Зінченком у проекті 8-TV. До каналу приєднався Тарас Говдя

21250
Костянтин Кучер розстався з Олександром Зінченком у проекті 8-TV. До каналу приєднався Тарас Говдя

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію на мовлення ТОВ «8 ТБ» (супутниковий канал 8-TV) у зв'язку зі зміною керівних органів і часток акціонерів у статутному фонді.

 

Генеральним директором каналу замість Лідії Пархоменко стала Анпілогова Т. В. Зі складу засновників вибув Костянтин Кучер, якому належало 50%, а одноосібним засновником стало ТОВ «Старт транс груп».

 

Також змінився склад редакційної ради:

Були:

Стали:

Гаврищук Микола

Гаврищук Микола

Кучер Костянтин

Зінченко Ірина

Зінченко Ірина

Андрієнко Катерина

Пархоменко Лідія

Пилипець Олександр

Андрієнко Катерина

Говдя Тарас

Пилипець Олександр

Метельніков Петро

 

Костянтин Кучер - почесний президент групи компаній «Норіс», виступав партнером Олександра Зінченка у купівлі херсонського телеканалу «Віта». Лідія Пархоменко - фінансовий директор телеканалу НТН. Виступала в якості генерального директора 8-TV на етапі ліцензування, але одразу після отримання ліцензії відмежувалася від проекту, як і генпродюсер Олексій Семенов (екс-генпродюсер НТН і «Фабрики зірок» на Новому каналі).

 

Тарас Говдя - колишній працівник інформаційної служби телеканалу «Інтер». Після звільнення прийшов в інформагенцію «ІнтерМедіа консалтинг» на посаду головного редактора, звідки звільнився у квітні 2009 року. За інформацією «Дусі», Тарас Говдя працював над проектом 8-TV, але він це категорично заперечував.

 

Інші члени редради пов'язані з Олександром Зінченком. Ірина Зінченко - його дружина, Микола Гаврищук - був помічником, коли пан Зінченко очолював Секретаріат Президента, Олександр Пилпипець - працював на «Інтері» (вів «Народну платформу», був випусковим редактором новин), згодом на НТН.

 

Нагадаємо, 8-TV отримав ліцензію на супутникове мовлення 22 липня. Згідно з концепцією, канал планує мовити 24 години на добу, програми власного виробництва становитимуть 12 годин на добу (50%), національного виробництва - 18 годин на добу (75%), іноземного походження - 6 годин на добу (25%). Як виголошували в презентації каналу, шеф-редактором мав бути Володимир Ткач, ведучим дитячої програми по суботах і неділях - Дмитро Оськін, ведучою програми про здоровий спосіб життя - Мар'яна Двулит, ведучою ток-шоу про стосунки - Даша Трегубова, ведучою мистецької програми - Альона Акимова, ведучим програми про і для молоді - Геннадій Попенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21250
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
парадокс
5188 дн. тому
это проститутка Даша Трегубова будет рассказывать о отношениях? Ну й ну! Вот это кадры так кадры. Позор.
Ингул
5313 дн. тому
как интересно... константин кучер пару лет назад был заместитель министрапромышленной политики
Тимошенко
5313 дн. тому
Интересно люди в колонке "Стали" в курсе о том кем они теперь работают?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду