Вікторія Шульженко змінить Сергія Дем’янчука на «1+1»?

6 Жовтня 2009
27106
6 Жовтня 2009
17:03

Вікторія Шульженко змінить Сергія Дем’янчука на «1+1»?

27106
Вікторія Шульженко змінить Сергія Дем’янчука на «1+1»?

Вікторія Шульженко, керівник відділу закупівель Нового каналу, написала заяву про звільнення. Цей факт підтвердила ТК Ольга Балабан, керівник піар-департаменту каналу.

 

За інформацією ТК, Шульженко веде переговори з Олександром Ткаченком, керівником групи «1+1», щодо переходу в програмний департамент «1+1». Неофіційні джерела свідчать, що пані Шульженко має заступити Сергія Дем'янчука, який учора оголосив про свій перехід на посаду генерального продюсера телеканалу ТВі. Нагадаємо, що до цього  Дем'янчук очолював програмний департамент групи «1+1».

 

Вікторія Шульженко підтвердила те, що звільняється з Нового каналу, проте причини такого кроку коментувати не стала - наміри щодо «1+1» вона ані підтвердила, ані спростувала.

 

«Коли буде наказ про призначення, тоді можна буде щось коментувати», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27106
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Эксперт
5312 дн. тому
да хто там у них порядок наводить собирается.... от перемены мест слагаемых - меняется только сумма в карманах у топ-менеджмента... для зрителей ниччего не измениться
не ггг, а ого-го!
5312 дн. тому
А вот увидите, Вика Шульженко наведет там порядок! Она молодая, но хваткая: престарелую Близнюк с ее вставными зубами на место поставит, демьянчуковских мальчиков умоет и ткача успокоит, бо той почувствует себя наконец полноправным царйом.
ггг
5313 дн. тому
2 111 так там сейчас все такие "руководят"...
111
5313 дн. тому
Подносящая кассеты -на програмного плюсов? боюсь комментировать...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду